• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Werkplaatsupdate 19-03-2013
Update vanuit de werkplaats.

hard hard heeeel hard werken is wat er momenteel gedaan wordt aan de Bad Boys Toy. De beslissing van het team om een nieuw frame, nieuwe intercooler, niet inlaatspruitstukken en uitlaatspruitstukken de maken heeft nogal wat gevolgen. De tractor staat op een iets breder chassis met als gevolg dat het dashboard het instrumentenpaneel, de motorkap en alles aangepast dien...t te worden. De frequentie van sleutelen is dan ook van 2 avonden in de week verhoogd naar 4 avonden per week en ook de geliefde zaterdag wordt regelmatig gevuld.

De webmaster is samen met enkele teamleden bezig om een geheel nieuwe presentatie / sponsor presentatie te maken. Gelukkig krijgen we daar hulp bij van een professioneel bedrijf welke uiteindelijk de folder ook zal gaan drukken.

Op het moment dat we weer wat nieuws hebben met mooie foto's zullen we zeker plaatsen op de website en op facebook.

We houden u op de hoogte

 
Opening Seizoen 2013
Na een lange periode van stilte en natuurlijk bij iedereen de welkbekende tegenslagen van 2012 gaan we nu met zijn allen de draad weer oppakken voor het Seizoen 2013.

De voorbereidingen zijn in volle gang en de team leden hebben er weer zin in. Een van de belangrijkste zaken is het bouwen van een nieuw Frame waarop alle componenten van het vorig seizoen verbeterd op geinstalleerd zullen worden.

Om tot dit te kunnen komen is men begonnen om de tractor geheel uit elkaar te halen.

foto 1foto 2

In de tussentijd is men druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat het verstuiverprobleem van vorig seizoen op te lossen. Het team denkt nu een goede oplossing te hebben gevonden en zal er dan ook alles aan doen om de eerste wedstrijd competatief op de baan te staan.

De website is inmiddels grotendeels bijgewerkt (www.badboystoy), met daarop alle teamfoto's en de foto's van de vrijwilligers. Wij hebben met het team afgesproken dat we de teksten welke gepubliceerd worden op de website ook op facebook zullen plaatsen en andersom.

groetjes en een sportief seizoen 2013
Webmaster Ramon Jongen
 
Komende Wedstrijden
Uit de vorige berichten is af te lezen dat de machtige V8 machine veel schade heeft opgelopen... Dit als mogelijke opeenstapeling van diverse kleine problemen welke het afgelopen seizoen parten hebben gespeeld. Gevolg is wel dat de Wedstrijd van Denemarken Fataal was voor de V8. een volledig verbrande zuiger nog vast in het motorblok, een kop welke behoorlijke schade heeft opgelopen, veel vuil en rotzooi in de filters. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen... als de zuigers uit de motor zijn kan pas bekeken worden of er aan nog schade is aan de lagers en aan de nokkenas...

Let wel de badboystoy komt voorlopig de eerste wedstrijden niet op de baan.... De positieve kant is dat het team onder leiding van Rene Manders wel besloten heeft om alles op alles te zetten om de wedstrijd in Bakel competatief op de baan te verschijnen....

Blijf de website en Facebook volgen voor de laatste update's

 
Uit het Hart geschreven
Kleine update, na de wedstrijd in denemarken zijn we er toch achter dat het probleem met bbt. Toch groter is als n intercooler,brandstof en tijdstippen. Er zit iets niet goed in de motor, die het vermogen niet kan leveren als het nodig is. En bij de eerste check is geconstateerd dat er in denemarken ook nog een flinke motorschade is opgelopen, waarschijnlijk enkele zuigers.. Daar om zal u ons enke
le wedstrijden moeten missen, we willen het probleem oplossen en competatief terug op de baan verschijnen... Mannen bedankt ,voor de inzet van de laatste maanden.weken,dagen en nachten... Ff niet vergeten, webmaster,oom ben,pap,mam en 2 leuke meiden. Bedankt op naar is een goede wedstrijd. Mvgr. Rene manders.


Small update.. After the pull in denmark, we know that the problem is bigger than intercooler, fuel and timming. Something in the engine is not good. By the first check we are thinking we got some engine dammage, maybe some pistons. That,s the reason that we are not on track for a while, we will come back compettatif. If we find the problems!!! everybody thanks for support and helping last months,weeks,days and nights. Regards,Rene manders
 
Werkplaats update 2-08-2012
Werkplaatsupdate...

De zorgen welke in de vorige berichten uitgesproken zijn door Rene Manders waren terecht de bad boys toy is vanaf afgelopen maandag rustig aan ontmanteld. Tijdens het opendraaien van de filter werd direct geconstateerd dat er een behoorlijke hoeveelheid metaal in de filter zat, dit kon niet anders zijn dat dan er inderdaad motorschade was opgelopen in Denemarken. Tijdens het verder demonteren bleek een zuiger volledig gesmolten te zijn en heeft de kop schade opgelopen. Dit is de stand tot nu toe.. Het team heeft besloten om zoals reeds eerder aangegeven alleen terug de baan op te komen om competitief ook iets voor te stellen en niet zoals de laatste wedstrijden 20 tot 30 meter te kunnen trekken. De planning voor de komende weken is dan ook alles geheel uit elkaar halen alles opnieuw opbouwen (inclusief nieuwe kop) en dan proberen op de thuiswedstrijd Bakel weer fris aan de start te staan.

foto's volgen snel....
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 10 van 25

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
101_2522.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl