• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Werkplaats update 16-04-2013

Hard Werken

Vorige week is er weer hard gewerkt aan de vernieuwde Bad Boy's Toy.

Het Seizoen zit er dan ook weer aan te komen, een kleine maand te gaan om de V8 weer te laten brullen. Op Facebook zijn al diverse foto's geupload van de laatste ontwikkelingen aan de Tractor.

https://www.facebook.com/badboys.toy?ref=tn_tnmn

De planning zal nu als volgt verlopen, vanavond komt die nieuwe intercooler terug van de lasser deze kan dan ingebouwd gaan worden, de stuurinrichting welke geheel gemodificeerd is zal worden geplaatst.

Onze polijst koning (Gijsje Polijstje) zal verder gaan om alles te laten blinken. de uitlaatspruitstukken zijn op maat en op de dummy motor gemonteerd. De turbo hangt inmiddels op zijn plaats en de eerste olie filters hangen ook waar ze moeten hangen.

Nadat de intercooler gemonteerd is kunnen de boys de Bad Boy's Toy verder gaan afmonteren. De motorkap is aangepast en kant afgemonteerd worden. En Dan de belangrijkste deadline... Stralen en spuiten zodat er aan het begin van het seizoen een machtige nieuwe machine op de baan staat.

Web master Ramon Jongen

 
Werkplaatsupdate 20-03-2013

Hier te zien de nieuwe verstuiver houders... Het is te hopen dat deze er wel in blijven zitten!!!

verstuiverhouder

 
Werkplaatsupdate 19-03-2013
Update vanuit de werkplaats.

hard hard heeeel hard werken is wat er momenteel gedaan wordt aan de Bad Boys Toy. De beslissing van het team om een nieuw frame, nieuwe intercooler, niet inlaatspruitstukken en uitlaatspruitstukken de maken heeft nogal wat gevolgen. De tractor staat op een iets breder chassis met als gevolg dat het dashboard het instrumentenpaneel, de motorkap en alles aangepast dien...t te worden. De frequentie van sleutelen is dan ook van 2 avonden in de week verhoogd naar 4 avonden per week en ook de geliefde zaterdag wordt regelmatig gevuld.

De webmaster is samen met enkele teamleden bezig om een geheel nieuwe presentatie / sponsor presentatie te maken. Gelukkig krijgen we daar hulp bij van een professioneel bedrijf welke uiteindelijk de folder ook zal gaan drukken.

Op het moment dat we weer wat nieuws hebben met mooie foto's zullen we zeker plaatsen op de website en op facebook.

We houden u op de hoogte

 
Opening Seizoen 2013
Na een lange periode van stilte en natuurlijk bij iedereen de welkbekende tegenslagen van 2012 gaan we nu met zijn allen de draad weer oppakken voor het Seizoen 2013.

De voorbereidingen zijn in volle gang en de team leden hebben er weer zin in. Een van de belangrijkste zaken is het bouwen van een nieuw Frame waarop alle componenten van het vorig seizoen verbeterd op geinstalleerd zullen worden.

Om tot dit te kunnen komen is men begonnen om de tractor geheel uit elkaar te halen.

foto 1foto 2

In de tussentijd is men druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat het verstuiverprobleem van vorig seizoen op te lossen. Het team denkt nu een goede oplossing te hebben gevonden en zal er dan ook alles aan doen om de eerste wedstrijd competatief op de baan te staan.

De website is inmiddels grotendeels bijgewerkt (www.badboystoy), met daarop alle teamfoto's en de foto's van de vrijwilligers. Wij hebben met het team afgesproken dat we de teksten welke gepubliceerd worden op de website ook op facebook zullen plaatsen en andersom.

groetjes en een sportief seizoen 2013
Webmaster Ramon Jongen
 
Komende Wedstrijden
Uit de vorige berichten is af te lezen dat de machtige V8 machine veel schade heeft opgelopen... Dit als mogelijke opeenstapeling van diverse kleine problemen welke het afgelopen seizoen parten hebben gespeeld. Gevolg is wel dat de Wedstrijd van Denemarken Fataal was voor de V8. een volledig verbrande zuiger nog vast in het motorblok, een kop welke behoorlijke schade heeft opgelopen, veel vuil en rotzooi in de filters. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen... als de zuigers uit de motor zijn kan pas bekeken worden of er aan nog schade is aan de lagers en aan de nokkenas...

Let wel de badboystoy komt voorlopig de eerste wedstrijden niet op de baan.... De positieve kant is dat het team onder leiding van Rene Manders wel besloten heeft om alles op alles te zetten om de wedstrijd in Bakel competatief op de baan te verschijnen....

Blijf de website en Facebook volgen voor de laatste update's

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 9 van 24

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
snapshot1.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl