• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Wedstrijd Stroe 24-05-2014

Wedstrijd verslag Stroe:

De hele week was het al spannend wanneer zou de V8 weer uit de werkplaats komen. Zoals elk seizoen zitten er op het laatste moment toch nog dingen tegen danwel passen net niet meer en dienen opnieuw gemaakt te worden. Vrijdag avond zijn we even in de werkplaats gaan kijken om uiteindelijk rond de klok van 01:00 (s’nachts) tot de conclusie te komen dat de Bad Boys Toy die nacht niet meer uit de werkplaats zou komen. Er was een probleem dat er water kwam op plaatsen waar het team olie verwachte… Na lang zoeken werd het euvel ontdekt en gemaakt. De meeste teamleden hebben doorgewerkt tot 04.00 en enkele maakte het nog spannender door pas om 05.30 richting hun bedje te gaan. De volgende dag kon de machine dan eindelijk lopen. Het filmpje daarvan staat reeds op Facebook. De tractor werd geladen en het hele spul vertrok richting Stroe. Ben manders, Eric Manders, rudy Manders en Ramon Jongen (webmaster) besloten om met eigen vervoer te gaan. Een uur later als de bus vertrokken ook zij richting Stroe. Aldaar aangekomen nog geen teken van de Bad Boy’s Toy en niet veel later kwam het bericht van het Team wij staan nog in Milheeze. Als er dan toch iets tegen moet zitten dan maar gelijk alles (want dan hebben we dat voor het hele seizoen maar weer gehad). De bus wilde niet meer, er was wat met de diesel toevoer… Uiteindelijk is ook dat weer gefixed en kwam het team het terrein opgereden op het moment dat de Prostocks opgeroepen werden. De speaker dirigeerde nog snel iemand richting de Tractor zodat de noodstop beveiliging gecontroleerd en verzegeld kon worden. Collega teams hielpen nog even vlug de Tractor Lossen. De eerste die moest aanhaken was de Extreme Temptation na een nette run werd besloten om de sleepwagen te verstellen en verzetten. In het eerste gedeelte van de baan was weinig grip. Dit was gedurende de hele dag al zo en menig machine had zich daar letterlijk en figuurlijk op stuk gebeten. De schade’s voor de Prostock klasse waren dan ook niet normaal. De tweede welke mocht aanhaken was Rocky echter Barend blies na een aantal meters de Turbo op, ook de Rednex kon deze wedstrijd geen potten breken. Daarna was het de beurt aan Rene met de Bad Boy’s Toy, het optoeren ging goed en de machine kwam redelijk van zijn plaats, gedurende de run heeft Rene een aantal keren het gas dichtgetrokken om te voorkomen dat hij buiten de baan zou komen. Uiteindelijk stopte het span binnen de baan met een afstand van 95,94. Na deze run kwamen er nog een aantal grote namen op de baan. De einduitslag was dat de Bad Boy’s Toy als 8e is geëindigd van de 13 deelnemers. Het team kijkt daarbij terug op een goede wedstrijd. Terug in bij de bus bleek er nauwelijks schade te zijn. De volledige uitslag is:

Tractor

Pull 1

Pull off

Punten

Snoopy

105.01

11.06

20.00

Neighbours Nightmare

109.57

0.00

15.30

Lady Green

107.98

0.00

15.30

Blue Hazard

104.74

0.00

15.30

Extreme Temptation

104.06

0.00

13.00

Next Sensation

103.29

0.00

12.00

Red Attraction

96.54

0.00

11.00

Bad Boy's Toy

95.94

0.00

10.00

KAWE Runaway Deer

95.13

0.00

9.00

New Generation

86.13

0.00

8.00

Metsjö

84.06

0.00

7.00

Rocky

46.19

0.00

6.00

Schmidt Bouwmachines Rednex

HP

0.00

5.00

Rough and Tumble

0.00

0.00

0.00

Ook in de Prostock klasse was het een waar slachtveld qua schade’s. Wij wensen de overige teams dan ook veel succes en sterkte met het herstel.

 
Update Website

De website is weer helemaal klaar voor het seizoen 2014. De wedstrijden staan weer ingepland voor zowel de Grand National als de Europesche.

Het team is momenteel nog hard bezig om de V8 weer op te bouwen zodat de BBT er weer helemaal klaar voor is voor de eerste wedstrijd.

Wij houden u op de hoogte

 
Update Great Eccleston Engeland.
Afgelopen weekend was tractorpulling team Bad Boys Toy uitgenodigd om een Demo te rijden in Engeland.

Het team had zich goed voorbereidt en voor het eerst ben ik als Webmaster mee gegaan op een buitenlandse trip van het team.

op donderdag avond zijn we vertrokken en 's-nachts om 00.30 was het streven om de boot van Calais naar Dover te halen. De trip verliep voorspoedig en we waren netjes op tijd om in te checken. Echter werd medegedeeld dat de boot niet zou varen op dat tijdstip. Een uurtje later vertrok er wel een boot. Op de boot kregen we van de kapitein de mededeling dat er op de vorige boot iemand over boord was gesprongen. Eenmaal in Engeland aangekomen stond ons nog een lange rit richting Great Ecclestone te te wachten en 's-ochtends om 08.30 was het dan zover waren we in Blackpool een plaatsje op een paar kilometer afstand van de wedstrijd.

ca 12.00 uur waren we op het tractorpulling terrein en hebben we Bad Boy's Toy gelost. vervolgens even uitpakken eten en toen...... slapen.

's-avonds in het dorpje gezellig gegeten om de eerste nacht in de bus te gaan slapen met zijn allen (8 personen). De volgende dag werden we wakken met een heerlijk zonnetje. De wedstrijd zou die avond om 17.00 uur beginnen.

Rene Manders was in de prostock klasse om ongeveer 21.30 aan de beurt. Alles verliep volgens plan en de machine zette een mooie run op de baan neer. (filmpje reeds geupload). De einduitslag een verdiende 7 plaats met ruim 98 meter.

De avond viel en na wat kleine checks waren we met zijn allen uitgenodigd in de Vip tent van het Bears Tractorpulling Team. Het was een super avond met voor de teamleden verschillende sluitingstijden van de oogjes....

De volgende dag was het nog mooier weer dan de zaterdag en het team had er weer zin in om een mooie run neer te zetten. Dit keer was het aan Teamlid Sander Meulendijks de eer om de machtige V8 te rijden. 's-middags kwamen de ProStocks aan de beurt. De eerste machine's hadden moeite om weg te komen. Dit mede door het feit dat de sleepwagen op de finale afstelling van de dag ervoor. Sander kwam de baan op begeleid door Rene Manders. Het optoeren begon en iedereen was gespannen omdat het voor Sander de eerste keer was om een goede run te maken. Nadat hij iets te vroeg weg was kreeg de machine grip en kwam goed op toeren. De machine ging hangen en bleef dit maar doen. Aan het einde van de run zagen we Sander zoeken naar het bordje 100 meter.... Hij kon het niet vinden... dit omdat hij die ruimschoots voorbij was... de uiteindelijke afstand 103,15 cm. Gevolg een prachtige run een super resultaat zijnde een 4 plaats.

Het opruimen kon beginnen. om uiteindelijk ca 19.00 uur te vertrekken. De terugreis is goed verlopen en vanochtend om 08.00 werd de bus weer op het erf gereden.

Bij deze wil ik Ramon Jongen (Webmaster) alle teamleden bedanken voor een fantastisch weekend in Engeland. Tevens natuurlijk ook een grote dank aan de teams uit Engeland. Tractorpulling Team O Bonnie en the Bears.

Nu de voorbereiding in voor Tractorpulling Bakel op 7 september om daar voor het thuispubliek ook een mooie prestatie neer te zetten.

Webmaster
Ramon Jongen
— in Great Eccleston, England, United Kingdom.
 
Wedstrijd Putten 13-07-2013

Beach pull Putten.

Na veel veel heel veel sleutelen en een grote afwezigheid bij een aantal wedstrijden heeft het team wederom alle energie bijelkaar geschraapt om aan de machtige V8 te sleutelen. Als je al een heel seizoen bezig bent en je kunt het technische probleem maar niet vinden wordt je daar moe heel erg moe van. Maar deze week de grote ommekeer. Na het plaatsen van nieuwe verstuivers (gelukkig gesponsord) en het wederom compleet opnieuw afstellen van brandstofpomp en nokkenas was het afgelopen vrijdag dan zover. De V8 gromde weer op eigen kracht. Ook een kleine testrun in de tuin leverde gelukkig zwarte rook op en dat is wat we willen zien. Het team ging dan ook vol goede moed naar Putten voor een leuke wedstrijd aldaar.

De V8 werd opgetoerd en ging voortvarend van start. Alle teamleden hadden de fingers Crossed zou het goed blijven gaan.... en ja hoor een dikke 98 meter kwam er op de klok te staan. Uiteindelijk zelfs goed voor een 6e plaats (waarbij nummer 5 en 4 slechts 60 a 70 cm verder kwamen).

Een opgewekt team ging voldaan huiswaarts

actieputten.jpg

 
Werkplaats update

Helaas Helaas,

Ook voor de wedstrijd in Eext was de V8 nog niet gereed. Als de tractor weer op volle sterkte is laten wij het u direct middels foto en video weten.

 

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 7 van 24

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
rook.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl