• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
18-04-10 / Opening nieuwbouw PTC+ Ede

Tijdens de opening van het nieuwe trainingscentrum techniek van PTC+ in Ede op vrijdag 16 april was Bad Boy’s Toy ook aanwezig. Na het welkomstwoord van directieleden en Erik Hulzebosch was het tijd voor de officiële opening van het nieuwe gebouw. Bad Boy’s Toy met Karin achter stuur, trok samen met de aanwezige gasten een muur van ijsblokken weg, waarna een ander ijsblok met het logo van PTC+ tevoorschijn kwam. Vervolgens konden alle aanwezige het nieuwe hightech gebouw bezichtigen en werd de dag afgesloten met een borrel.
Op zaterdag tijdens de open dag waren we met team ook weer aanwezig. Bad Boy’s Toy stond bij de ingang opgesteld samen met de supersporttrekker Black Magic. Naast rondleidingen door het pand, stonden er diverse landbouwvoertuigen opgesteld, waren er demonstraties motorkettingzagen en spelactiviteiten voor kinderen. Al met al een goed bezochte dag onder het genot van een stralend voorjaarszonnetje.

Ede1  Ede2  Ede3  Klik op foto voor vergroting.
Ede4 Ede5 Ede6
Ede7 Ede8 Ede9
 
04-04-10 / Relatiedag PTC+ Dronten
Donderdag 01 april was Bad Boy’s Toy aanwezig bij de relatiedag van PTC+ in Dronten. Het thema van deze relatiedag was “Zicht op Safety”. Voor de middag waren er diverse speakers en een forum discussie. Na de lunch was het tijd voor de workshops waar ook Bad Boy’s Toy deel van uit maakte om de veiligheidsprocedures rondom tractorpulling toe te lichten. Andere workshops waren onder andere: veilig werken met banden, bedrijfshulpverlening, veilig landbouwverkeer en veilig werken in de bosbouw.

Voor deze dag waren we op ander vervoer aangewezen daar onze Daf momenteel in de revisie zit. Lumar Verhuur uit Horst stelde een van hun oprijwagens ter beschikking en zo kon Bad Boy’s Toy toch vervoerd worden. Lumar Verhuurbedrijf verhuurt het van A tot Z. Kijk voor meer informatie op de website van Lumar.
Dronten2
Klik op foto voor vergroting.

 
01-04-10 / Nieuwe website
Eindelijk is het dan zover!

We zijn weer in de lucht en met gepaste trots presenteren wij onze compleet vernieuwde website. Door een virus is de oude website gecrash en uit de lucht gehaald. Hierdoor zijn we enige tijd offline geweest. Goed werk heeft tijd nodig en dat is aan BenF Media uit Someren zeer zeker toevertrouwd. Door het team van BenF Media is de site flink onder handen genomen en een ware metamorfose ondergaan. Ook zitten er nu achter de schermen meer mogelijkheden om het geheel een professionele uitstraling te geven.

De invulling is nog niet geheel afgerond, maar hier wordt de komende tijd hard aan gewerkt. Neem alvast een kijkje en laat een berichtje achter in het gastenboek.

Graag tot ziens.
 
«StartVorige21222324VolgendeEinde»

Pagina 24 van 24

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
massey ferguson.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl