• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Great Eccleston 2015

Great Eccleston 2015.

Afgelopen weekend was de Demo Wedstrijd in Great Eccleston (Engeland). Het team verheugd zich altijd op deze wedstrijd niet alleen qua Demo maar ook zeker voor de absoluut goede organisatie en gezelligheid rondom de wedstrijd. Op donderdagavond vertrok het team deze keer met Rene, Sander, Paul, Reinout, Andre, Ans en Kim. De reis verliep voorspoedig en op de boot werd al een klein tukkie gedaan. Vervolgens doorgereden naar Blackpool (ook een traditie) om daar door het pretparkdorp te lopen. Daarna doorgereden naar de locatie Great Eccleston waar de wedstrijd zou plaats gaan vinden. ’s-Avonds hadden de Bears een gezellige avond georganiseerd en het werd weer eens laat… De volgende dag (zaterdag) stond de wedstrijd op het programma. De Prostock rijden als het al echt donker aan het worden is wat altijd een groot spektakel met zich mee brengt. Leuke vlammen en hete uitlaten. Die avond verliep het voor Rene en het team geweldig De V8 toerde mooi op kreeg grip en bleef grip houden eerste run een mooie Full-pull, dus op naar de finale. Tijdens de finale ook een mooie run (102 meter) wat resulteerde in een mooie en verdiende 2e plaats. Natuurlijk feliciteert het team Barend (Rocky) met de behaalde 1e plaats.

Het feest gedruis kon beginnen en duurde tot in de zeer late uurtjes. De volgende dag weer een wedstrijd dag. Vandaag zouden twee team leden zijn/haar debuut maken op de Bad Boys Toy. Als eerste was de jarige Kim aan de beurt om een Run neer te zetten. De eerste keer lukte het helaas niet om de machine goed in de toeren te krijgen en de turbo aan de gang te houden maar de tweede keer was een super run… Uiteindelijk toen kim buiten de baan dreigde te gaan werd het gas dicht getrokken en zat de maiden run erop.. een mooie afstand van 81 meter tot gevolg. Super gedaan en een geweldig verjaardag cadeau. Daarna was het de beurt aan Paul, helaas kreeg paul de turbo niet voldoende aan de gang en smoorde de run in een heleboel Rook. Toch een super ervaring rijker.

De terugreis liep voorspoedig echter in Calais werd gestaakt wat een vertraging opleverde. Vanochtend om 11.00 kwam het span weer terug aan op de thuisbasis in Bakel… Morgen de tractor controleren en vervolgens aanstaand weekend de laatste wedstrijd van het seizoen rijden in Tzum.

 
Bakel (Demo) 2015

Bakel 22 Augustus 2015.

Het jaarlijkse evenement Tractorpulling Bakel, normaal de thuiswedstrijd van ons team echter dit jaar stond er een geheel andere wedstrijd op het programma. Geen Prostocks dus voor ons geen wedstrijd. Tractorpulling Bakel en Tractorpullingteam Bad Boys Toy waren voorafgaand aan het evenement overeengekomen om ons team een demo te laten verrijden. Op het moment dat dit bekend werd, kregen wij als team meteen de uitnodiging van Team Maximum Massey om met de tractor toch op een mooie positie langs de baan te komen staan. Team Maximum Massey had samen met Team White Shadow een VIP tent langs de baan en ook wij mochten daar bij komen staan.

Wij danken beide teams dan ook voor hun geweldige gastvrijheid.

Rond de klok van half acht zou na de finale van de 3.6 ton Super Sport Bad Boys Toy aanhaken voor een demo. Dit was samen met onze belgische collega Dieselross.

De afstelling stond mooi en het team kon nu goed testen wat de veranderingen van afgelopen week nu met zich mee had gebracht. Rene haakte aan en het optoeren kon beginnen. Het team had bewust gekozen om iets meer gewicht op de neus te hangen omdat niet helemaal duidelijk was hoe sleepwagen zou reageren. Om te voorkomen dat de Bad Boys Toy torenhoog zou klimmen met een heleboel schade tot gevolg. De toeren kwamen er goed in en de machine kwam van de plek. En deze keer leek er geen einde aan te komen. Op honderd en tien meter stond de eindvlagger.. Een mooie doelstelling dacht iedereen om dat als eindpunt te hebben. Niets bleek minder waar, de machine bleef maar gaan en gaf geen krimp. Gevolg een mooie 120 meter. Het publiek vindt dit prachtig want daar komen ze voor. De machine werd teruggebracht naar de VIP ruimte en direct was duidelijk dat we geen schade hadden.

Nu deze week nog wat kleine controle’s en dan maakt het team zich op om een Demo te rijden in Engeland bij de jaarlijkse wedstrijd in Great Ecclestone. Dit is altijd een spectaculair en druk bezocht evenement met op zaterdag een avond wedstrijd en op zondag een dag wedstrijd. We hopen daar net zo’n hoge ogen te kunnen gooien als vorig jaar toen we met een derde plaats naar huis gingen.

Nogmaals willen wij Team Maximum Massey en Team White Shadow bedanken voor hun gastvrijheid.

 
Bakel 2015 (vooraankondiging)

Tractorpulling Bakel.

 

Aanstaand weekend is het zover op zaterdag 22 augustus wordt de jaarlijkse wedstrijd in Bakel gehouden. Dit jaar een wat andere opzet dan andere jaren, echter wel een leuk en spectaculair programma waar diverse klasses goed uitgelicht worden.

Omdat tractorpullingteam Bad Boys Toy zijn thuisbasis in Bakel heeft ook voor ons altijd een leuk en spannend evenement. Dit jaar is er echter geen Grandnational Prostock I klasse vertegenwoordigd.

Tractorpulling Bakel en Tractorpullingteam Bad Boys Toy zijn bij elkaar gekomen en hebben samen besloten dat het Team de geweldige V8 wel kan laten grommen op het evenement.

Het Team zal dan ook dit jaar een Demo Rijden.

Waarbij het team en organisatie hopen op net zo’n spectaculaire beelden als vorig weekend tijdens een Demo in Zwitserland.

Het programma van Tractorpulling Bakel is als volgt:

Tractorpulling Bakel presenteert

NTTO FARMSTOCK  | TRUCKS

22 augustus 2015

locatie: Kivitsbraak 1

 

Sleepwagen Take It Easy

 

Sleepwagen Big Benz

 Tijd

 Klasse

 Tijd

 Klasse

15.00u

NTTO Sport 2.5 ton Promo

15.00u

NTTO Standaardklasse 9.0 ton

16.00u

NTTO Sport 4.5 ton Promo

15.45u

NTTO Standaaardklasse 7.0 ton

17.00u

NTTO Light Compact Diesels

16.30u

NTTO Standaaardklasse 4.5 ton

17.15u

NTTO HARPIE Compact Diesels

17.15u

NTTO Sport 2.5 ton Top

18.15u

NTTO Super-Sport 3.4 ton Top

18.15u

NTTO PUINBREKEN.NL Sport Trucks

19.15u

NTTO Super-Sport 3.6 ton Top

19.15u

NTTO PUINBREKEN.NL Super-Sport Trucks

 

Demo Prostock Bad Boy's Toy

 

 

20.30u

NTTO Super-Sport 4.5 ton Top

20.30u

NTTO Sport 4.5 ton Top

  0 t/m 8 jaar gratis entree onder begeleiding volwassenen


9 t/m 17 jaar  € 10

vanaf 18 jaar  € 15

 

Zoals in het programma weergegeven zal de Demo van Bad Boy’s Toy plaatsvinden rond 20.15.

U bent van harte welkom om te komen kijken

 

Groetjes Webmaster

Ramon Jongen.

 
Lochem 2015

Lochem 2015

Afgelopen weekend was de wedstrijd in Lochem het team had in de week voor lochem behoorlijk wat zaken preventief nagekeken de brandstof pomp was gecheckt om te zien hoeveel brandstof deze nu daadwerkelijk gaf. De koppen zijn eraf geweest, zuigers gecontroleerd, verstuivers gecontroleerd en aangepast. Waarna het spul op vrijdag avond gelopen heeft. Zaterdag vertrok het team met enkele gasten richting lochem voor de wedstrijd. Daar aangekomen en nadat alles was uitgeladen zijn de teamleden de banen gaan inspecteren. Wat opviel was dat er veel tractoren moeite hadden om van de plek af te komen en dat veel machines toch enige vorm van onbalans toonden. Uiteindelijk was de Pro stock klasse aan de beurt. Ook bij de prostocks verliep het allemaal moeilijk. Lady Green welke in eerste instantie nauwelijks van zijn plek kwam en teruggesleept werd waarna het nog niet wilde lukken. Rocky welke ook niet op toeren kwam en op 35 meter bleef steken. Blue Hazard welke ook niet van de plek af kwam voor de sleepwagen, Red Attraction welke met trekker en al naar Lochem zijn gekomen echter geheel niet voor de sleepwagen zijn geweest. Snoopy welke aan het einde van de run de Geest gaf. Dus al met al een rare wedstrijd. Uiteindelijk mocht ook de V8 van Bad Boys Toy voor de Keep Moving Orange verschijnen. Het optoeren ging lekker echter op het moment dat de koppeling los werd gelaten begon de tractor te dansen, dit gebeurde op twee wielen, op het linker wiel op het rechter wiel maar ook met beide achterwielen van de grond. Door de onbalans welke in de run zat trok de machine naar links en zat er voor Rene niets anders op dan het gas dicht te trekken bij ongeveer 50 meter ging de machine met sleepwagen geheel buiten de baan. Resultaat Gediskwalificeerd. Helaas geen mooi Resultaat.

 
Hygum Denemarken 2015

Demo Hygum Denemarken.

 

Afgelopen vrijdag is het team vertrokken richting Denemarken om daar een Demo te gaan rijden. Dit was een mooie gelegenheid om het een en ander te gaan testen zonder dat het meteen grote gevolgen had.

Er waren verschillende Nederlandse Prostocks welke naar Hygum waren gekomen om daar een knap staaltje tractorpulling te laten zien. Voor Bad Boy’s Toy dus echt de gelegenheid om beter te gaan afstellen van Diesel en Water.

De eerste run was een mooie run echter kwam de V8 niet verder dan een 91 meter. Daarop is besloten om meer water en meer Diesel te gaan voeren.

De tweede run leverde een mooie Full-Pull op. Het uitlaatspruitstuk was goed heet en de datalogger had zijn best gedaan. Tijdens de twee runs is voldoende goede data gegenereerd om weer vooruit te kunnen.

Komende week gaat de brandstofpomp eraf en wordt helemaal nagekeken en geijkt. Zodat we volgende week weer klaar zijn voor Lochem.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 3 van 24

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
101_2517.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl