• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Bad Boys Toy 2.0

Beste Volgers...

Het is al weer een tijd geleden dat we nieuws gepubliceerd hebben op de website van Bad Boys Toy.

Dit is gelukkig niet omdat we er geen zin meer in hebben, nee in tegendeel na de verkoop van de oude Bad Boys Toy, welke in maart 2017 is overgedragen aan de nieuwe eigenaar in Engeland zijn we druk met de bouw van de Bad boys Toy 2.0.

Dit zal eveneens een prostock tractor worden echter geheel opgebouwd uit componenten, hierdoor hopen we een enorm gewichtsverlies te kunnen realiseren. De oude tractor was met de rijder er op gewoon te zwaar.

 

Gezien het Seizoen voor de deur staat zullen we u vanaf nu op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op de site. Maar natuurlijk kunt u ons ook volgen op facebook.

 

gr.

 

Webmaster

 
Vacature Swanenberg Hydraulic Systems

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur binnen-/buitendienst

Wegens toenemende vraag naar servicewerkzaamheden zijn wij op zoek naar een servicemonteur binnen-/buitendienst.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 • Assemblage en montage van hydraulische systemen.
 • Controleren, meten en afstellen van hydraulische en elektrotechnische componenten. • Werken aan de hand van montagehandleidingen.
 • Revisiewerkzaamheden.
 • Storingen verhelpen op locatie.
 • Uitvoeren onderhoud aan hydraulische systemen.
 • Je bent werkzaam in zowel binnen- als buitenland (voornamelijk EU).

Wie zijn wij?

Swanenberg Hydraulic Systems heeft de ambitie de beste op maat gemaakte hydraulische systemen te ontwikkelen/leveren voor de industriële machinebouw, de mobiele markt en de technische dienstverlening.
Wij vormen een klein team, zijn positief ingesteld en zien de toekomst van onze organisatie vol vertrouwen tegemoet. Daar werken wij met z’n allen erg hard aan. Meedenken en initiatieven ontplooien wordt bij ons op prijs gesteld. Wij stimuleren het ontwikkelen van kennis en ervaring en daarmee het ontwikkelen binnen de functie en binnen de organisatie.

Voor een goede uitoefening van deze functie zien wij graag de volgende kwalificaties bij jou:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek.
 • Ervaring in techniek/hydrauliek.
 • Accuraat en punctueel.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Kunnen omgaan met werkdruk.
 • Bereid zijn tot het volgen van aanvullende opleidingen/trainingen/workshops. • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Vragen en informatie

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Claudia Beekman op telefoonnummer 0492 – 55 29 22 of via e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Meer informatie over Swanenberg Hydraulic Systems en haar producten en diensten is te vinden op: www.swanenberg.nl.

Solliciteren

Als je belangstelling hebt voor deze vacature, ontvangen wij graag je motivatie en CV. 

 
Lochem 2016

Lochem 2016

Zaterdag 6 augustus was de 33 editie van tractorpulling Lochem.

In de week voorafgaand aan de wedstrijd heeft het team wederom flink wat werk gehad aan de toevoer van de Brandstof. De Pomp is weggeweest om te testen, en bij controle zijn we tot de conclusie gekomen dat ook een aantal verstuivers overleden waren.

Op zaterdag net in de middag zijn wij vertrokken en toen we aankwamen in Lochem mochten wij met onze Massey in het speciaal ingerichte gedeelte staan van Massey Ferguson. Massey Ferguson is de hoofdsponsor van tractorpulling Lochem.

Er waren deze dag behoorlijk wat mensen uit het team en van de vrijwilligers aanwezig om in het zonnetje te gaan genieten van een dagje tractorpulling. Deze keer waren mee; Rene, Sander, Frank, Paul, Andre, Ben, Ramon, Nico en Willie; De tractor gelost waarna er meteen veel belangstelling was voor de tractor.

Rond de klok van 15.00 was het Prostock Tijd. Rene stond als 11e op de lijst. Tijdens de eerste Runs was duidelijk zichtbaar dat de baan goede grip had echter dat de tractoren ook veel naar links wilde trekken.

Het optoeren ging goed de tractor kwam van zijn plek en ging meteen met de voorwielen van de grond. Dat heeft ie vervolgens gedurende de gehele run gedaan waarna de tractor op 94,96 stil kwam te staan.

Vervolgens moesten er nog een aantal rijden. Uiteindelijk was deze run goed voor een 10e plaats. Wat achteraf bleek… hebben we dit weekend zeer goede zaken gedaan, door de afwezigheid van Blue Hazard (flinke moterschade opgelopen in Denemarken), en doordat we onze directe concurrenten achter ons hebben gelaten zijn we een plaatsje in het klassement gestegen. Tevens zijn we de concurrent boven ons genaderd op 2 punten. Dit biedt weer perspectief. Nog 4 wedstrijden te gaan in de Grand National en dan weten we waar we geëindigd zijn .

Volgende week de wedstrijd in Montfoort waarna het team direct zal doorrijden naar Knutwil Zwitersland om aldaar een Demo te geven.

Na de run zijn we uitgebreid geïnterviewd door de filmploeg van RTL7. Dus we hopen bij de uitzending van Lochem van Truck en Tractorpulling goed in beeld te zijn.

 
Hygum Denemarken

Wedstrijd verslag Powerpull.dk - Sdr. Hygum. Denemarken.

 

Afgelopen vrijdag was het zover een klein aantal van het team Bad Boys Toy vertrok richting Sdr. Hygum in Denemarken om daar een Demo te geven. De tractor was op wat kleine punten nagekeken en opnieuw had het team zich bezig gehouden met de brandstof pomp / brandstof toevoer.

De reis verliep goed en met de nodige files achter de rug waren we ’s-Avonds rond de klok van 23.30 uur in Denemarken op de plaats van bestemming. De bus werd geparkeerd naast de Blue Hazard om vervolgens de bedden klaar te gaan maken. Met maar 3 teamleden en de webmaster hoefde er gelukkig niet veel omgebouwd te worden. Het gevolg …. We zaten al snel aan een biertje. Verschillende andere teams uit Nederland druppelde ook binnen. Er kan er maar een het meest verstandig zijn dus rond de klok van half twee kroop de eerste in zijn bedje.

De volgende ochtend fris en fruitig wakker, lekker even douchen, ontbijtje maken (heerlijke eitjes met ham en kaas), en daarna een keer over het terrein wandelen om alles te bekijken in het licht. Het zonnetje kwam lekker door en langzaam ging de temperatuur omhoog.

Opvallend in Denemarken is hoe geweldig de tactoren er bij staan veel bling bling. Er werden een aantal klassen voor ons gereden zijnde de Farmstock 1, Farmstock 2, Farmstock 3 waarbij in verschillende klassen tractoren optoerden alsof het ProStock tractoren waren. De stemming zat er goed in en het werd al gezellig druk op het veld en op de tribunes. Rond een uur of 5 toch nog maar even wat hamburgers gebakken om de inwendige mens verder aan te vullen.

Rond de klok van 20.00 uur was het Prostock tijd…. Er waren verschillende teams aanwezig waaronder. Bredahl Brothers, Green dragon, John Deere 2, Neighbours Nightmare, Blue power, Blue Hazard, Tyra, Extreme Temptation, Rocky, Bad Boys Toy,

De sleepwagen stond mooi afgesteld voor een Demo.. bijna alle teams reden een Full Pull waarna de finale kwam.. Rene had tijdens de eerste run reeds gemerkt dat het met de brandstof toevoer en water toevoer toch weer anders ingeregeld was als dat hij gewend was. Tussen run 1 en run 2 had het team daarom besloten om de V8 nog maar wat meer Diesel te geven. Het optoeren ging goed en de Bad Boys Toy kwam mooi van zijn plaats.. Rene kwam daarbij echter in een rechter spoortje en heeft gedurende de Run veel moeten Remmen… en zoals al vaker gezegd Remmen kost snelheid en minder snelheid kost meters… uiteindelijk kwam de V8 bij net geen 95 meter tot stilstand.

Na de run bij het terugslepen was het stationair draaien voor het publiek een feest de V8 spuugde vuur, het team was niet zo blij en hebben met de Brandstof Pompen man afgesproken dat deze week de pomp nog een keer op de bank gaat om alles te testen en fouten uit te sluiten. (voordeel deze was in Denemarken aanwezig dus heeft het met eigen ogen kunnen zien.

Toen we klaar waren hebben we met zijn allen ons rustig omgekleed en zijn vervolgens naar de Feesttent gegaan. Een dj en bandje hebben ons daar goed vermaakt, en na een paar keer stroomuitval eindigde het feest in de feesttent… Wederom was er een team lid zo verstandig om op tijd naar bed te gaan… de rest is bij de Blue hazard neergestreken om aldaar nog lekker te BBQ-en. De volgende ochtend alles inpakken, wederom lekker eitjes bakken… om vervolgens richting Nederland af te reizen.. We hadden een teamlid van de Blue Hazard aan boord welke even thuis afgezet diende te worden en och das maar 75 km om dus dat maakt dan ook niet zoveel uit… uiteindelijk het span rond de klok van 22.30 in Bakel op de dam gezet.

Nu dikke week rust… dit weekend geen wedstrijd die komt de week erna weer in Lochem.

 

 
Beachpull Putten

Wedstrijd verslag Beachpull Putten

 

Afgelopen weekend stond de Beachpull in Putten op het programma. Naast de reguliere werkzaamheden welke na elke wedstrijd door de teamleden wordt gedaan stonden er geen spannende zaken op het programma. Het team blijft zoekende met de brandstof toevoer en de waterinjectie. Dus daar in de laatste week weer extra aandacht aan gegeven.

Op zaterdag stond de tractor al geladen om begin van de middag te vertrekken richting Putten. De weersvoorspelling was niet slecht dus allemaal met goede zin richting de wedstrijd. In de bus Rene, Paul, Ramon, Ben en Martien. Andre zou met eigen vervoer nakomen. Eenmaal onderweg zat de stemming er goed in echter hebben we te maken gehad met behoorlijk wat files onderweg. Zal vast en zeker komen door de vakantie in het midden van het land.

Op de beachpull aangekomen de tractor gelost en alles nogmaals nagekeken. Het zou vandaag een echt Prostock dagje worden. Op de Beachpull reden zowel de National, Grand National als de Eurocup. Totaal ca. 30 Prostock tractoren aan de start. Rene zou als 25e aan moeten haken dus dan was ook wel bekend hoe de baan zich zou houden.

De eerste tractoren hadden het moeilijk waarbij gelijk in de tweede run een behoorlijke knal en de eerste Turbo lag eraf deze keer bij Rocky Pullingteam.

Eindelijk was het Rene welke op de baan verscheen. Het optoeren ging goed, echter Rene had er deze keer voor gekozen om bij ca. 5000rpm de tractor aan te laten rollen om vervolgens bij voldoende Grip het gas helemaal op te duwen. Dit pakte redelijk uit. De tractor kreeg grip en de toeren bleven redelijk constant. Onderweg niesde de tractor een aantal keren en ook moest Rene veel remmen tijdens de run. Remmen is snelheidsverlies met als gevolg dat het span op 85 meter stil stond.

1

John Deere 2 (DK)

FP

 

95,57

2

Snoopy

FP

 

93,88

3

Green Apple (FIN)

FP

 

93,58

4

Neighbours Nightmare

FP

 

89,57

5

Dams Rooster

FP

 

89,55

6

Dieselross

FP

 

88,95

7

KAWE Runaway Deer

FP

 

83,37

8

Next Sensation

FP

 

81,38

9

Appypower

98,83

   

10

Green Dragon (S)

98,16

   

11

Mud Patrol

96,07

   

12

Lady Green

95,37

   

13

Wickie Power

94,85

   

14

Countdown (S)

93,49

   

15

Extreme Temptation

93,04

   

16

Bredahl Brothers Red Line (DK)

92,81

   

17

DPP Rednex

91,46

   

18

Code Red

87,31

   

19

Bad Boy's Toy

85,71

   

20

Blue Power (DK)

40,07

   

21

Rough and Tumble

37,75

   

22

HyTec Red Neck

30,95

   

23

Blue Hazard

0,01

   

24

Rocky

HP

   

24

Peach Tea (FIN)

HP

   

24

Mad-Croc Energy (FIN)

HP

   

 

In bovenstaand overzicht staan niet de uitslagen van de National. Deze zijn opgenomen in het eigen klassement.

Tevreden… Ja de tractor is heel, echter bij het uitlezen van de datalogger bleek dat we toch te weinig temperatuur in de motor hebben. Ten opzichte van vorig jaar scheelt dat wel 300 graden, tevens wordt er tijdens de run een behoorlijke hoeveelheid waterinjectie vloeistof door de motor gedronken. Het team gaat deze week kijken hoe dit gefinetuned kan worden. Zodat we weer meer temperatuur in de motor kunnen krijgen en mogelijk daardoor ook het niezen weer verdwijnt.

 

Nu een dikke week rust om volgende week te vertrekken naar Denemarken voor een Demo.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 24

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
actieputten.jpg.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl