• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Oud Gastel 04-05-2019

59853742_2270966902942412_945245451999772672_o.jpgTractorpulling Oud Gastel 04-05-2019

Eindelijk was het zover het buitenseizoen 2019 van Tractorpulling is begonnen. Het team is de laatste weken heel wat uren van huis geweest en in de werkplaats van de Bad Boys Toy aanwezig geweest. De laatste dagen was het zelfs zo dat de Hilde wilde ze haar manneke een keer zien maar eten kwam brengen naar de werkplaats, anders zou ze Sander nooit meer zien… Rene, Sander, Willie en Paul zijn druk bezig geweest om al het plaatwerk strak te krijgen zodat rene het plaatwerk kon gaan spuiten. Een hele klus maar stukjes bij beetjes kwamen de gespoten onderdelen terug de werkplaats in. Ondertussen werd er hard gewerkt om de tractor in elkaar te zetten en kwamen er ondanks dat de gehele machine al een keer in elkaar had gezeten toch weer een paar minder aangename verassingen uit. Maar goed het team moest door…

Op Woensdag en donderdag had de tractor weer gelopen echter het team was nog niet tevreden. De tractor liep nog niet zoals gewenst. Op vrijdag is er nog met man en macht gewerkt en op zaterdag ochtend heeft de tractor voor het laatst gelopen. De resultaten van de datalogger waren beter als de dagen ervoor waarop het team besloten heeft om toch naar Oud Gastel af te reizen om aldaar de eerste wedstrijd van het seizoen te gaan rijden.

Een grote hoeveelheid supporters en aanhangers waren meegereisd uiteindelijk zoveel dat er ook een aantal auto’s moesten rijden.

In Oud Gastel de tractor uitgeladen, gezien er zoveel mensen bij waren zijn enkele direct naar de baan gegaan om naar de wedstrijd te gaan kijken. Er lag een goede baan en de organisator had het goed voor elkaar. Ook hadden we geluk dat er slechts een paar kleine regenbuitjes waren maar verder niet noemenswaardig. Het enige waar we wel last van hadden was de enorme kou… Na diverse klassen te hebben gekeken was het Prostock II tijd. De baan was goed voor de Prostocks dus het zou een mooie strijd kunnen worden. Aanwezig waren, Code Red, Blue Hazard, Heavy Boy, Red Attraction, Bad Boys Toy, Wickie Power, Running Diamond.

Rene Manders was vandaag de rijder van de Bad Boys Toy.. het optoeren kon beginnen wat op zich goed ging. Echter veel te vroeg ging de machine uit zichzelf rollen waarop er voor Rene niets anders opzat dan de koppeling te laten komen en gas te geven.. Al bij 10 meter begon de machine te roken op plaatsen waar eigenlijk geen rook vandaan hoorde te komen en uiteindelijk zette rene de machine op iets meer dan 90 meter stil. Van de laatste meters waren geen foto’s meer te maken gezien er zoveel rook om hing. Toen de machine stil stond hadden we nog een klein brandje maar dat werd na enig zoekwerk naar een emmertje met water door Sander geblust. Voor de eerste Run op zich niet ontevreden echter we hebben wel wat huiswerk voor de volgende wedstrijd.

 1. Zorgen dat de machine niet bij 4500 rpm zelf gaat rijden.. moeten er echter 1000 tot 1500 meer zijn

 2. Zorgen dat er geen waterlekkage meer is in het vooronder

 3. Slangetjes brandstof retourleidingen vervangen zodat ze niet meer in de brand kunnen vliegen.

 4. Zorgen voor wat meer oliedruk in de motor

Al met al genoeg te doen voor de volgende wedstrijd.

Gr.

Webmaster.

 

 

 
Bad Boys Toy terug op wedstrijd in Bakel

 1200476 - kopie

Gister heeft het team mooi nieuws ontvangen.

Tractorpulling Bakel heeft sinds lange tijd weer een nagenoeg volledige NTTO National competitie. Dit heeft tot gevolg dat ook de Bad Boys Toy dit jaar weer zal rijden in bakel.

 

 

 
Bad Boys Toy 2.0

Beste Volgers...

Het is al weer een tijd geleden dat we nieuws gepubliceerd hebben op de website van Bad Boys Toy.

Dit is gelukkig niet omdat we er geen zin meer in hebben, nee in tegendeel na de verkoop van de oude Bad Boys Toy, welke in maart 2017 is overgedragen aan de nieuwe eigenaar in Engeland zijn we druk met de bouw van de Bad boys Toy 2.0.

Dit zal eveneens een prostock tractor worden echter geheel opgebouwd uit componenten, hierdoor hopen we een enorm gewichtsverlies te kunnen realiseren. De oude tractor was met de rijder er op gewoon te zwaar.

 

Gezien het Seizoen voor de deur staat zullen we u vanaf nu op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op de site. Maar natuurlijk kunt u ons ook volgen op facebook.

 

gr.

 

Webmaster

 
Vacature Swanenberg Hydraulic Systems

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur binnen-/buitendienst

Wegens toenemende vraag naar servicewerkzaamheden zijn wij op zoek naar een servicemonteur binnen-/buitendienst.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 • Assemblage en montage van hydraulische systemen.
 • Controleren, meten en afstellen van hydraulische en elektrotechnische componenten. • Werken aan de hand van montagehandleidingen.
 • Revisiewerkzaamheden.
 • Storingen verhelpen op locatie.
 • Uitvoeren onderhoud aan hydraulische systemen.
 • Je bent werkzaam in zowel binnen- als buitenland (voornamelijk EU).

Wie zijn wij?

Swanenberg Hydraulic Systems heeft de ambitie de beste op maat gemaakte hydraulische systemen te ontwikkelen/leveren voor de industriële machinebouw, de mobiele markt en de technische dienstverlening.
Wij vormen een klein team, zijn positief ingesteld en zien de toekomst van onze organisatie vol vertrouwen tegemoet. Daar werken wij met z’n allen erg hard aan. Meedenken en initiatieven ontplooien wordt bij ons op prijs gesteld. Wij stimuleren het ontwikkelen van kennis en ervaring en daarmee het ontwikkelen binnen de functie en binnen de organisatie.

Voor een goede uitoefening van deze functie zien wij graag de volgende kwalificaties bij jou:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek.
 • Ervaring in techniek/hydrauliek.
 • Accuraat en punctueel.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Kunnen omgaan met werkdruk.
 • Bereid zijn tot het volgen van aanvullende opleidingen/trainingen/workshops. • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Vragen en informatie

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Claudia Beekman op telefoonnummer 0492 – 55 29 22 of via e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Meer informatie over Swanenberg Hydraulic Systems en haar producten en diensten is te vinden op: www.swanenberg.nl.

Solliciteren

Als je belangstelling hebt voor deze vacature, ontvangen wij graag je motivatie en CV. 

 
Lochem 2016

Lochem 2016

Zaterdag 6 augustus was de 33 editie van tractorpulling Lochem.

In de week voorafgaand aan de wedstrijd heeft het team wederom flink wat werk gehad aan de toevoer van de Brandstof. De Pomp is weggeweest om te testen, en bij controle zijn we tot de conclusie gekomen dat ook een aantal verstuivers overleden waren.

Op zaterdag net in de middag zijn wij vertrokken en toen we aankwamen in Lochem mochten wij met onze Massey in het speciaal ingerichte gedeelte staan van Massey Ferguson. Massey Ferguson is de hoofdsponsor van tractorpulling Lochem.

Er waren deze dag behoorlijk wat mensen uit het team en van de vrijwilligers aanwezig om in het zonnetje te gaan genieten van een dagje tractorpulling. Deze keer waren mee; Rene, Sander, Frank, Paul, Andre, Ben, Ramon, Nico en Willie; De tractor gelost waarna er meteen veel belangstelling was voor de tractor.

Rond de klok van 15.00 was het Prostock Tijd. Rene stond als 11e op de lijst. Tijdens de eerste Runs was duidelijk zichtbaar dat de baan goede grip had echter dat de tractoren ook veel naar links wilde trekken.

Het optoeren ging goed de tractor kwam van zijn plek en ging meteen met de voorwielen van de grond. Dat heeft ie vervolgens gedurende de gehele run gedaan waarna de tractor op 94,96 stil kwam te staan.

Vervolgens moesten er nog een aantal rijden. Uiteindelijk was deze run goed voor een 10e plaats. Wat achteraf bleek… hebben we dit weekend zeer goede zaken gedaan, door de afwezigheid van Blue Hazard (flinke moterschade opgelopen in Denemarken), en doordat we onze directe concurrenten achter ons hebben gelaten zijn we een plaatsje in het klassement gestegen. Tevens zijn we de concurrent boven ons genaderd op 2 punten. Dit biedt weer perspectief. Nog 4 wedstrijden te gaan in de Grand National en dan weten we waar we geëindigd zijn .

Volgende week de wedstrijd in Montfoort waarna het team direct zal doorrijden naar Knutwil Zwitersland om aldaar een Demo te geven.

Na de run zijn we uitgebreid geïnterviewd door de filmploeg van RTL7. Dus we hopen bij de uitzending van Lochem van Truck en Tractorpulling goed in beeld te zijn.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 24

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
snapshot1.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl