• An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Made 2019
There are no translations available.

Made 2019

De weg naar Made was een lange weg voor het team. Reeds eerder aan jullie medegedeeld het complete blok is uit elkaar geweest om te ontdekken waar de te lage oliedruk vandaan kwam.. uiteindelijk hebben we donderdag de machtige V8 weer voor het eerst gestart.. en ja hoor daar was ie weer… lekker veel oliedruk (koud tot wel 9 bar).. poehhh opluchting bij het team dat probleem was opgelost. Ook voor het overige tijdens het starten weinig problemen tegen gekomen dus het team kon volle goede moed naar Made toe.

Oh ja niet geheel onbelangrijk ook zijn de stickers geplakt zodat de sponsoren ook weer goed gepresenteerd zijn op de tractor.

Voor degene die tractorpulling kennen is made al jaren lang de grootste wedstrijd van Nederland met 3 banen en nationale en internationale deelnemers. Normaal voor het team een heel evenement van 3 dagen tractorpulling. Dit jaar verliep het echter anders. Een van de team leden had het lumineuze idee om zijn 25 jarige bruiloft te vieren op dezelfde dag als dat er in Made gereden moest worden..

Rond de klok van 12.30 vertrok het team naar Made. De voorspellingen waren niet echt goed, vanuit de organisatie werd zelfs vriendelijk verzocht om niet eerder te komen dan 12.30 vanwege de gesteldheid van het terrein. Rond de klok van 14.00 kwam het team aan op het terrein en werd er een mooi plekje gezocht (waarvan we zeker wisten dat we na de wedstrijd weer snel konden vertrekken). Eerst nadat de regen was verdwenen konden we rustig naar de baan gaan om een stukje Pulling te gaan kijken. De banen lagen er keurig bij. Wat wel opviel was dat de sleepwagen in veel klassen straf stond afgesteld dit omdat er nog meer regen was voorspeld.

Rond klok van 21.00 kon de klasse beginnen (een uurtje later als gepland) Rene had de proeftrek. De machine werd opgetoerd en toen de machine begon te rollen ging het gas er vol op.. (iets te vroeg weg maar de run ging netjes). We hadden alle gewichten nog voor op de neus hangen omdat we eerst zeker wilde weten dat het met de motor in orde was. Bij ca. 90 meter schoot er een slang los (de retour van het water) en bij iets meer dan 92 meter stond de combinatie stil. De tweede was de Blue Hazard welke een thuiswedstrijd reed en deze zette 88 meter op de teller daarna kwam Heavy Boy en ook deze bleef onder de afstand van Rene. Inmiddels stond op het scorebord dat Rene gediskwalificeerd was wegens overmatig vloeistof verlies. De sleepwagen werd na Heavy Boy lichter gezet. En er kwamen nog Wicky Power, Code Red en Red Attraction alsmede Blue Hazard welke de proeftrek over deed. Van deze 4 kwamen er 3 net iets verder als de afstand van Rene en dit met een lichtere sleepwagen afstelling. Ondanks de diskwalificatie is het team zeer tevreden de motor is heel, de oliedruk is goed en we weten dat we weer mee kunnen strijden binnen de competitie.

Het gehele spul werd ingeladen en full speed naar Bakel om daar aan te sluiten bij het feest gedruis van de 25 jarige bruiloft.

Vanavond de machine lossen en alles nakijken.. volgend weekend de volgende wedstrijd.. daar zullen we alles op alles zetten om een mooie prestatie neer te zetten.. Dit jaar is voor ons een test en afstel jaar maar hebben natuurlijk wel het streven om dit zo goed mogelijk te doen.

 
Oud Gastel 04-05-2019
There are no translations available.

59853742_2270966902942412_945245451999772672_o.jpgTractorpulling Oud Gastel 04-05-2019

Eindelijk was het zover het buitenseizoen 2019 van Tractorpulling is begonnen. Het team is de laatste weken heel wat uren van huis geweest en in de werkplaats van de Bad Boys Toy aanwezig geweest. De laatste dagen was het zelfs zo dat de Hilde wilde ze haar manneke een keer zien maar eten kwam brengen naar de werkplaats, anders zou ze Sander nooit meer zien… Rene, Sander, Willie en Paul zijn druk bezig geweest om al het plaatwerk strak te krijgen zodat rene het plaatwerk kon gaan spuiten. Een hele klus maar stukjes bij beetjes kwamen de gespoten onderdelen terug de werkplaats in. Ondertussen werd er hard gewerkt om de tractor in elkaar te zetten en kwamen er ondanks dat de gehele machine al een keer in elkaar had gezeten toch weer een paar minder aangename verassingen uit. Maar goed het team moest door…

Op Woensdag en donderdag had de tractor weer gelopen echter het team was nog niet tevreden. De tractor liep nog niet zoals gewenst. Op vrijdag is er nog met man en macht gewerkt en op zaterdag ochtend heeft de tractor voor het laatst gelopen. De resultaten van de datalogger waren beter als de dagen ervoor waarop het team besloten heeft om toch naar Oud Gastel af te reizen om aldaar de eerste wedstrijd van het seizoen te gaan rijden.

Een grote hoeveelheid supporters en aanhangers waren meegereisd uiteindelijk zoveel dat er ook een aantal auto’s moesten rijden.

In Oud Gastel de tractor uitgeladen, gezien er zoveel mensen bij waren zijn enkele direct naar de baan gegaan om naar de wedstrijd te gaan kijken. Er lag een goede baan en de organisator had het goed voor elkaar. Ook hadden we geluk dat er slechts een paar kleine regenbuitjes waren maar verder niet noemenswaardig. Het enige waar we wel last van hadden was de enorme kou… Na diverse klassen te hebben gekeken was het Prostock II tijd. De baan was goed voor de Prostocks dus het zou een mooie strijd kunnen worden. Aanwezig waren, Code Red, Blue Hazard, Heavy Boy, Red Attraction, Bad Boys Toy, Wickie Power, Running Diamond.

Rene Manders was vandaag de rijder van de Bad Boys Toy.. het optoeren kon beginnen wat op zich goed ging. Echter veel te vroeg ging de machine uit zichzelf rollen waarop er voor Rene niets anders opzat dan de koppeling te laten komen en gas te geven.. Al bij 10 meter begon de machine te roken op plaatsen waar eigenlijk geen rook vandaan hoorde te komen en uiteindelijk zette rene de machine op iets meer dan 90 meter stil. Van de laatste meters waren geen foto’s meer te maken gezien er zoveel rook om hing. Toen de machine stil stond hadden we nog een klein brandje maar dat werd na enig zoekwerk naar een emmertje met water door Sander geblust. Voor de eerste Run op zich niet ontevreden echter we hebben wel wat huiswerk voor de volgende wedstrijd.

 1. Zorgen dat de machine niet bij 4500 rpm zelf gaat rijden.. moeten er echter 1000 tot 1500 meer zijn

 2. Zorgen dat er geen waterlekkage meer is in het vooronder

 3. Slangetjes brandstof retourleidingen vervangen zodat ze niet meer in de brand kunnen vliegen.

 4. Zorgen voor wat meer oliedruk in de motor

Al met al genoeg te doen voor de volgende wedstrijd.

Gr.

Webmaster.

 

 

 
Bad Boys Toy terug op wedstrijd in Bakel
There are no translations available.

 1200476 - kopie

Gister heeft het team mooi nieuws ontvangen.

Tractorpulling Bakel heeft sinds lange tijd weer een nagenoeg volledige NTTO National competitie. Dit heeft tot gevolg dat ook de Bad Boys Toy dit jaar weer zal rijden in bakel.

 

 

 
Bad Boys Toy 2.0
There are no translations available.

Beste Volgers...

Het is al weer een tijd geleden dat we nieuws gepubliceerd hebben op de website van Bad Boys Toy.

Dit is gelukkig niet omdat we er geen zin meer in hebben, nee in tegendeel na de verkoop van de oude Bad Boys Toy, welke in maart 2017 is overgedragen aan de nieuwe eigenaar in Engeland zijn we druk met de bouw van de Bad boys Toy 2.0.

Dit zal eveneens een prostock tractor worden echter geheel opgebouwd uit componenten, hierdoor hopen we een enorm gewichtsverlies te kunnen realiseren. De oude tractor was met de rijder er op gewoon te zwaar.

 

Gezien het Seizoen voor de deur staat zullen we u vanaf nu op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op de site. Maar natuurlijk kunt u ons ook volgen op facebook.

 

gr.

 

Webmaster

 
Vacature Swanenberg Hydraulic Systems
There are no translations available.

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur binnen-/buitendienst

Wegens toenemende vraag naar servicewerkzaamheden zijn wij op zoek naar een servicemonteur binnen-/buitendienst.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 • Assemblage en montage van hydraulische systemen.
 • Controleren, meten en afstellen van hydraulische en elektrotechnische componenten. • Werken aan de hand van montagehandleidingen.
 • Revisiewerkzaamheden.
 • Storingen verhelpen op locatie.
 • Uitvoeren onderhoud aan hydraulische systemen.
 • Je bent werkzaam in zowel binnen- als buitenland (voornamelijk EU).

Wie zijn wij?

Swanenberg Hydraulic Systems heeft de ambitie de beste op maat gemaakte hydraulische systemen te ontwikkelen/leveren voor de industriële machinebouw, de mobiele markt en de technische dienstverlening.
Wij vormen een klein team, zijn positief ingesteld en zien de toekomst van onze organisatie vol vertrouwen tegemoet. Daar werken wij met z’n allen erg hard aan. Meedenken en initiatieven ontplooien wordt bij ons op prijs gesteld. Wij stimuleren het ontwikkelen van kennis en ervaring en daarmee het ontwikkelen binnen de functie en binnen de organisatie.

Voor een goede uitoefening van deze functie zien wij graag de volgende kwalificaties bij jou:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek.
 • Ervaring in techniek/hydrauliek.
 • Accuraat en punctueel.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Kunnen omgaan met werkdruk.
 • Bereid zijn tot het volgen van aanvullende opleidingen/trainingen/workshops. • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Vragen en informatie

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Claudia Beekman op telefoonnummer 0492 – 55 29 22 of via e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Meer informatie over Swanenberg Hydraulic Systems en haar producten en diensten is te vinden op: www.swanenberg.nl.

Solliciteren

Als je belangstelling hebt voor deze vacature, ontvangen wij graag je motivatie en CV. 

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 2 of 25

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
snapshot1.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl