• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Update Sponsoren
There are no translations available.

Tractorpulling Team Badboy's Toy is verheugd dat er weer enkele nieuwe sponsoren zijn.

Nadat in het voorjaar van 2013 is besloten om een professionele Sponsormap te gaan maken is er heel wat gebeurt.

De Sponsormap (geheel verzorgt door .... tja helaas deze sponsor wil niet vermeld worden) ziet er dan ook zeer goed uit en valt bij de sponsoren goed in de smaak. De sponsormap geeft precies aan wat Tractorpulling inhoudt, maar ook hoe de Bad Boy's Toy is opgebouwd. Het resultaat is dat we een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen.

Rots-Vast Groep

rots-vast

OMD Notarissen

omd-notarissen

Koning Koudetechniek

koning

Meulendijks Straatwerken

meulendijks

 
Wedstrijd Stroe 25-05-2013
There are no translations available.

De sleutel marathon van de Bad Boy's Toy eindigde van vrijdag naar zaterdag met een complete nacht doorwerken. Zaterdag ochtend kon dan eindelijk om 7.30 uur de Bad Boy's Toy naar buiten. De geheel vernieuwde Bad Boy's Toy was blij om het daglicht te zien. De V8 sloeg vrijwel direct aan en het team was blij om het geweldige geluid van de V8 weer te horen. Tijdens het proefdraaien bleken niet alle verstuivers helemaal dicht dus werd de Tractor weer even naar binnen gereden. Rond 10 uur kwam hij weer naar buiten en kon het tromgeroffel opnieuw beginnen echter bij het druk zetten kwam er een rammeltje naar voren. Ook dit werd snel opgelost en kon het ware spektakel beginnen de Bad Boy's Toy werd door Rene Manders naar achter in de wei van Ben Manders gereden en het optoeren kon beginnen. Dit optoeren verliep mooi zoals jullie allemaal hebben kunnen zien op het filmpje wat zaterdag reeds op fb is gezet. Echter bij het wegrijden en het inkomen van de Turbo sloeg opnieuw het noodlot toe. De verstuiver waar gedurende de winter veel aandacht aan is besteed knalde weer uit zijn houder. Dit was voor de wedstrijd van Stroe niet meer op te lossen derhalve is besloten om Stroe niet te rijden. Enkele teamleden zijn al slapend nog wel naar de wedstrijd gaan kijken voor andere was de verleiding van bad en / of bed beter. Het wordt weer een weekje hard werken om het verstuiver probleem op te lossen..

 

101 2189 

Bad Boy's Toy voor het eerst buiten. Zie foto's 2013 --> Stroe voor alle foto's Wedstrijd Stroe.

Uitslag van de Wedstrijd

Rocky 104.72----97.83
Next Sensation 109.48----93.43
Snoopy 108.64----93.22
Extreme Temptation 109.97----90.97
Lady Green 103.01
Neighbours Nightmare 101.31
Rednex 93.22
New Generation 75.73
Blue Hazard (koppakking) 59.75
Kawe Runaway Deer 51.49
Red Attraction 18.43
Metsjö 04.26

Uitslag prostock stroe
 

 
Werkplaats update 16-04-2013
There are no translations available.

Hard Werken

Vorige week is er weer hard gewerkt aan de vernieuwde Bad Boy's Toy.

Het Seizoen zit er dan ook weer aan te komen, een kleine maand te gaan om de V8 weer te laten brullen. Op Facebook zijn al diverse foto's geupload van de laatste ontwikkelingen aan de Tractor.

https://www.facebook.com/badboys.toy?ref=tn_tnmn

De planning zal nu als volgt verlopen, vanavond komt die nieuwe intercooler terug van de lasser deze kan dan ingebouwd gaan worden, de stuurinrichting welke geheel gemodificeerd is zal worden geplaatst.

Onze polijst koning (Gijsje Polijstje) zal verder gaan om alles te laten blinken. de uitlaatspruitstukken zijn op maat en op de dummy motor gemonteerd. De turbo hangt inmiddels op zijn plaats en de eerste olie filters hangen ook waar ze moeten hangen.

Nadat de intercooler gemonteerd is kunnen de boys de Bad Boy's Toy verder gaan afmonteren. De motorkap is aangepast en kant afgemonteerd worden. En Dan de belangrijkste deadline... Stralen en spuiten zodat er aan het begin van het seizoen een machtige nieuwe machine op de baan staat.

Web master Ramon Jongen

 
Werkplaatsupdate 20-03-2013
There are no translations available.

Hier te zien de nieuwe verstuiver houders... Het is te hopen dat deze er wel in blijven zitten!!!

verstuiverhouder

 
Werkplaatsupdate 19-03-2013
There are no translations available.

Update vanuit de werkplaats.

hard hard heeeel hard werken is wat er momenteel gedaan wordt aan de Bad Boys Toy. De beslissing van het team om een nieuw frame, nieuwe intercooler, niet inlaatspruitstukken en uitlaatspruitstukken de maken heeft nogal wat gevolgen. De tractor staat op een iets breder chassis met als gevolg dat het dashboard het instrumentenpaneel, de motorkap en alles aangepast dien...t te worden. De frequentie van sleutelen is dan ook van 2 avonden in de week verhoogd naar 4 avonden per week en ook de geliefde zaterdag wordt regelmatig gevuld.

De webmaster is samen met enkele teamleden bezig om een geheel nieuwe presentatie / sponsor presentatie te maken. Gelukkig krijgen we daar hulp bij van een professioneel bedrijf welke uiteindelijk de folder ook zal gaan drukken.

Op het moment dat we weer wat nieuws hebben met mooie foto's zullen we zeker plaatsen op de website en op facebook.

We houden u op de hoogte

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 10 of 25

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
ren.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl