• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Komende Wedstrijden
There are no translations available.

Uit de vorige berichten is af te lezen dat de machtige V8 machine veel schade heeft opgelopen... Dit als mogelijke opeenstapeling van diverse kleine problemen welke het afgelopen seizoen parten hebben gespeeld. Gevolg is wel dat de Wedstrijd van Denemarken Fataal was voor de V8. een volledig verbrande zuiger nog vast in het motorblok, een kop welke behoorlijke schade heeft opgelopen, veel vuil en rotzooi in de filters. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen... als de zuigers uit de motor zijn kan pas bekeken worden of er aan nog schade is aan de lagers en aan de nokkenas...

Let wel de badboystoy komt voorlopig de eerste wedstrijden niet op de baan.... De positieve kant is dat het team onder leiding van Rene Manders wel besloten heeft om alles op alles te zetten om de wedstrijd in Bakel competatief op de baan te verschijnen....

Blijf de website en Facebook volgen voor de laatste update's

 
Uit het Hart geschreven
There are no translations available.

Kleine update, na de wedstrijd in denemarken zijn we er toch achter dat het probleem met bbt. Toch groter is als n intercooler,brandstof en tijdstippen. Er zit iets niet goed in de motor, die het vermogen niet kan leveren als het nodig is. En bij de eerste check is geconstateerd dat er in denemarken ook nog een flinke motorschade is opgelopen, waarschijnlijk enkele zuigers.. Daar om zal u ons enke
le wedstrijden moeten missen, we willen het probleem oplossen en competatief terug op de baan verschijnen... Mannen bedankt ,voor de inzet van de laatste maanden.weken,dagen en nachten... Ff niet vergeten, webmaster,oom ben,pap,mam en 2 leuke meiden. Bedankt op naar is een goede wedstrijd. Mvgr. Rene manders.


Small update.. After the pull in denmark, we know that the problem is bigger than intercooler, fuel and timming. Something in the engine is not good. By the first check we are thinking we got some engine dammage, maybe some pistons. That,s the reason that we are not on track for a while, we will come back compettatif. If we find the problems!!! everybody thanks for support and helping last months,weeks,days and nights. Regards,Rene manders
 
Werkplaats update 2-08-2012
There are no translations available.

Werkplaatsupdate...

De zorgen welke in de vorige berichten uitgesproken zijn door Rene Manders waren terecht de bad boys toy is vanaf afgelopen maandag rustig aan ontmanteld. Tijdens het opendraaien van de filter werd direct geconstateerd dat er een behoorlijke hoeveelheid metaal in de filter zat, dit kon niet anders zijn dat dan er inderdaad motorschade was opgelopen in Denemarken. Tijdens het verder demonteren bleek een zuiger volledig gesmolten te zijn en heeft de kop schade opgelopen. Dit is de stand tot nu toe.. Het team heeft besloten om zoals reeds eerder aangegeven alleen terug de baan op te komen om competitief ook iets voor te stellen en niet zoals de laatste wedstrijden 20 tot 30 meter te kunnen trekken. De planning voor de komende weken is dan ook alles geheel uit elkaar halen alles opnieuw opbouwen (inclusief nieuwe kop) en dan proberen op de thuiswedstrijd Bakel weer fris aan de start te staan.

foto's volgen snel....
 
Werkplaatsupdate 17-07-2012
There are no translations available.

Goede morgen

Gister even de werkplaats van de Bad Boy's Toy binnengelopen en ik moet Renate van Riet toch teleur gaan stellen de blauwe tractor van een dagje eerder had plaatsgemaakt voor de Rode V8. De teamleaden waren druk in de weer om de lucht inlaat en uitlaatspruitstukken te demonteren, de brandstofleidingen waren er al vanaf gehaald. Het was een drukt van jawelste in de werkplaats.

Aan de achterzijde van de tractor aangekomen was Paul druk bezig de oude intercooler uit elkaar te slijpen.

koeler

Deze was er aan het einde van het seizoen afgehaald omdat deze lek was. Wat er daarna met de Bad Boys Toy is gebeurt hebben jullie in voorgaande verslagen al kunnen lezen dat was namelijk niet best. Het team heeft besloten om de intercooler te repareren en vervolgens terug te gaan naar de opstelling zoals zij vorig jaar zijn geeindigd. toen liep de tractor namelijk goed. Er is voor het team nog veel werk.

Oud teamlid Henri was gister ook weer even aanwezig, en zoals altijd kon ook hij het niet laten om even wat extra handjes uit te steken. Gezien de nieuwe ontwikkeling zal het deze hele week wel druk zijn in de werkplaats dus we blijven regelmatig binnen lopen en de ontwikkelingen aan jullie doorgeven.

 
Wedstrijd Putten 2012
There are no translations available.

Na in alle vroegte te zijn vertrokken richting Putten voor de Beach pull kwamen we rond 12.00 uur op het tractorpulling terrein. Ondanks de regen welke er in de voorafgaande week was geweest lag het terrein er goed bij. Ook collega Pullers van die de dag ervoor hadden gereden waren vol lof over de baan die er lag. Het team had de wetenschap (met dank aan Buienradar), dat er in de loop van de middag nog behoorlijk wat regen zou vallen dus in begin werd besloten om te tractor in de bus te laten staan. De wedstrijd zou die middag om 15.00 uur beginnen en de Prostock klasse was de allerlaatste klasse. Rond drie uur in de middag begon het te regenen en dit duurde uiteindelijk tot dik na vier uur, echter toen werd het droog en kon de wedstrijd beginnen. De eerste klasse gingen de baan op en vrijwel direct werd duidelijk dat de organisatie de sleepwagens in de verschillende klasse’s scherp hadden staan en dat daarnaast nog eens met een floating finisch werd gereden of te wel bij 110 meter was er pas een Full Pull. Voor het publiek wel jammer want er zijn in de middag zo weinig finale’s gereden. Na nog wat onderbrekingen was het rond 23.00 uur dan eindelijk zover dat de Prostock’s aan mochten haken. Na de eerste Proeftrek werd door de organisatie besloten om de sleepwagen 8,5 meter eerder af te toppen, of te wel de gewichtenbak was 8,5 meter eerder voor. Tijdens de tweede trek werd duidelijk dat de Sleepwagen op scherp stond en dat er alles gevergd diende te worden van de verschillende machine’s. Er werden weinig Full-Pulls gereden totdat als een duiveltje uit een doosje Snoopy de eerste was die een Full-Pull neerzette. De Bad Boys Toy was bijna als laatste aan de beurt, en het optoeren ging weer eens als vanouds, een mooi diep geluid kwam er uit de V8. Bij het wegrijden waren de lampen van de Bad Boys Toy op tijd aan of te wel alles voorspelde dat het een mooie run kon gaan worden. Echter bij 15 meter was het wederom dat de Motor volledig instorte en witte rook gaf. Geen goed resultaat na een week weer hard sleutelen en meten. Want niet voor niets is afgelopen week de flow van de koppen gemeten, de brandstof pomp nagemeten, de turbo nagekeken, de verstuivers aangepast en gelijk gesteld, etc etc… Helaas heeft het niet mogen baten, probleem is nog niet gevonden. De finale ging tussen Snoopy en Rocky waarbij deze keer de Rocky wederom oppermachtig was en overtuigend gewonnen heeft.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 10 of 24

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
snapshot1.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl