• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Wedstrijd Putten 13-07-2013
There are no translations available.

Beach pull Putten.

Na veel veel heel veel sleutelen en een grote afwezigheid bij een aantal wedstrijden heeft het team wederom alle energie bijelkaar geschraapt om aan de machtige V8 te sleutelen. Als je al een heel seizoen bezig bent en je kunt het technische probleem maar niet vinden wordt je daar moe heel erg moe van. Maar deze week de grote ommekeer. Na het plaatsen van nieuwe verstuivers (gelukkig gesponsord) en het wederom compleet opnieuw afstellen van brandstofpomp en nokkenas was het afgelopen vrijdag dan zover. De V8 gromde weer op eigen kracht. Ook een kleine testrun in de tuin leverde gelukkig zwarte rook op en dat is wat we willen zien. Het team ging dan ook vol goede moed naar Putten voor een leuke wedstrijd aldaar.

De V8 werd opgetoerd en ging voortvarend van start. Alle teamleden hadden de fingers Crossed zou het goed blijven gaan.... en ja hoor een dikke 98 meter kwam er op de klok te staan. Uiteindelijk zelfs goed voor een 6e plaats (waarbij nummer 5 en 4 slechts 60 a 70 cm verder kwamen).

Een opgewekt team ging voldaan huiswaarts

actieputten.jpg

 
Werkplaats update
There are no translations available.

Helaas Helaas,

Ook voor de wedstrijd in Eext was de V8 nog niet gereed. Als de tractor weer op volle sterkte is laten wij het u direct middels foto en video weten.

 

 
Werkplaats Update 24-06-2013
There are no translations available.

Zoals jullie allemaal wel hebben gemerkt is de Bad Boy's Toy al twee wedstrijden niet op de baan verschenen.

Voor Made is er met man en macht gesleuteld tot laat in de nacht om de V8 goed aan de praat te krijgen. Resultaat is dat om 02.15 uur we zelfs bezoek hebben gekregen van de politie welke polshoogte kwam nemen omdat er mensen in de omgeving een ondefineerbaar geluid hadden gehoord. jawel dat was de machtige V8 die niet lekker liep. De V8 knalde, rookte en vlamde aan alle kanten. Nadat de sterke arm ter plaatse was, werd zelfs door de agenten gevraagd of we de V8 nog een keer aan konden slingeren. Na een uitgebreide film en foto sessie vertrokken de agenten naar een volgende oproep. Ook de dag erna is nog geprobeerd om de V8 netjes aan het lopen te krijgen. Helaas zonder resultaat. Gevolg de bus met de mannen vertrok zonder de tractor richting de wedstrijd.

In de week erna is gezocht naar de oorzaak van het probleem dat de V8 niet lekker liep. Nu is naar alle waarschijnlijkheid de oorzaak gevonden. Dit betekent wel dat de oorzaak nog verholpen moet worden. Gezien dit complexer in elkaar zit is het het team ook niet gelukt om de wedstrijd Oudenhoorn op de baan te verschijnen. Wel zal het team zijn uiterste best doen om de komende wedstrijd weer competatief en met een mooie run achterlatende op de baan te verschijnen

webmaster ramon Jongen

 
Wedstrijd Staphorst 08-06-2013
There are no translations available.

Na wederom twee weken hard sleutelen aan de Bad Boy's Toy was 8 juni dan zover de wedstrijd in Staphorst.

De avond voor Staphorst liep de V8 van de Bad Boy's Toy goed.

https://www.facebook.com/photo.php?v=376565409116867&set=vb.100002902320258&type=2&theater

101 2522

De tractor is inmiddels beletterd en ziet er schitterend uit. In staphorst zelf wilde de Bad Boy's Toy echter niet op toeren blijven. Bij poging 1 is dan ook veel rook te zien. Bij poging 2 is de rook inmiddels wel wat zwarter echter nog steeds niet zoals het hoorde. De teamleden hebben dan ook het vermoeden dat er teveel water binnenkwam wat de V8 niet verwerkt kon krijgen. Deze week gaat het team alles controleren zodat ze komende week in Made competatief aan de start kunnen komen.

101 2517

 
Update Sponsoren
There are no translations available.

Tractorpulling Team Badboy's Toy is verheugd dat er weer enkele nieuwe sponsoren zijn.

Nadat in het voorjaar van 2013 is besloten om een professionele Sponsormap te gaan maken is er heel wat gebeurt.

De Sponsormap (geheel verzorgt door .... tja helaas deze sponsor wil niet vermeld worden) ziet er dan ook zeer goed uit en valt bij de sponsoren goed in de smaak. De sponsormap geeft precies aan wat Tractorpulling inhoudt, maar ook hoe de Bad Boy's Toy is opgebouwd. Het resultaat is dat we een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen.

Rots-Vast Groep

rots-vast

OMD Notarissen

omd-notarissen

Koning Koudetechniek

koning

Meulendijks Straatwerken

meulendijks

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 8 of 24

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
snapshot1.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl