• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Update Website
There are no translations available.

De website is weer helemaal klaar voor het seizoen 2014. De wedstrijden staan weer ingepland voor zowel de Grand National als de Europesche.

Het team is momenteel nog hard bezig om de V8 weer op te bouwen zodat de BBT er weer helemaal klaar voor is voor de eerste wedstrijd.

Wij houden u op de hoogte

 
Update Great Eccleston Engeland.
There are no translations available.

Afgelopen weekend was tractorpulling team Bad Boys Toy uitgenodigd om een Demo te rijden in Engeland.

Het team had zich goed voorbereidt en voor het eerst ben ik als Webmaster mee gegaan op een buitenlandse trip van het team.

op donderdag avond zijn we vertrokken en 's-nachts om 00.30 was het streven om de boot van Calais naar Dover te halen. De trip verliep voorspoedig en we waren netjes op tijd om in te checken. Echter werd medegedeeld dat de boot niet zou varen op dat tijdstip. Een uurtje later vertrok er wel een boot. Op de boot kregen we van de kapitein de mededeling dat er op de vorige boot iemand over boord was gesprongen. Eenmaal in Engeland aangekomen stond ons nog een lange rit richting Great Ecclestone te te wachten en 's-ochtends om 08.30 was het dan zover waren we in Blackpool een plaatsje op een paar kilometer afstand van de wedstrijd.

ca 12.00 uur waren we op het tractorpulling terrein en hebben we Bad Boy's Toy gelost. vervolgens even uitpakken eten en toen...... slapen.

's-avonds in het dorpje gezellig gegeten om de eerste nacht in de bus te gaan slapen met zijn allen (8 personen). De volgende dag werden we wakken met een heerlijk zonnetje. De wedstrijd zou die avond om 17.00 uur beginnen.

Rene Manders was in de prostock klasse om ongeveer 21.30 aan de beurt. Alles verliep volgens plan en de machine zette een mooie run op de baan neer. (filmpje reeds geupload). De einduitslag een verdiende 7 plaats met ruim 98 meter.

De avond viel en na wat kleine checks waren we met zijn allen uitgenodigd in de Vip tent van het Bears Tractorpulling Team. Het was een super avond met voor de teamleden verschillende sluitingstijden van de oogjes....

De volgende dag was het nog mooier weer dan de zaterdag en het team had er weer zin in om een mooie run neer te zetten. Dit keer was het aan Teamlid Sander Meulendijks de eer om de machtige V8 te rijden. 's-middags kwamen de ProStocks aan de beurt. De eerste machine's hadden moeite om weg te komen. Dit mede door het feit dat de sleepwagen op de finale afstelling van de dag ervoor. Sander kwam de baan op begeleid door Rene Manders. Het optoeren begon en iedereen was gespannen omdat het voor Sander de eerste keer was om een goede run te maken. Nadat hij iets te vroeg weg was kreeg de machine grip en kwam goed op toeren. De machine ging hangen en bleef dit maar doen. Aan het einde van de run zagen we Sander zoeken naar het bordje 100 meter.... Hij kon het niet vinden... dit omdat hij die ruimschoots voorbij was... de uiteindelijke afstand 103,15 cm. Gevolg een prachtige run een super resultaat zijnde een 4 plaats.

Het opruimen kon beginnen. om uiteindelijk ca 19.00 uur te vertrekken. De terugreis is goed verlopen en vanochtend om 08.00 werd de bus weer op het erf gereden.

Bij deze wil ik Ramon Jongen (Webmaster) alle teamleden bedanken voor een fantastisch weekend in Engeland. Tevens natuurlijk ook een grote dank aan de teams uit Engeland. Tractorpulling Team O Bonnie en the Bears.

Nu de voorbereiding in voor Tractorpulling Bakel op 7 september om daar voor het thuispubliek ook een mooie prestatie neer te zetten.

Webmaster
Ramon Jongen
— in Great Eccleston, England, United Kingdom.
 
Wedstrijd Putten 13-07-2013
There are no translations available.

Beach pull Putten.

Na veel veel heel veel sleutelen en een grote afwezigheid bij een aantal wedstrijden heeft het team wederom alle energie bijelkaar geschraapt om aan de machtige V8 te sleutelen. Als je al een heel seizoen bezig bent en je kunt het technische probleem maar niet vinden wordt je daar moe heel erg moe van. Maar deze week de grote ommekeer. Na het plaatsen van nieuwe verstuivers (gelukkig gesponsord) en het wederom compleet opnieuw afstellen van brandstofpomp en nokkenas was het afgelopen vrijdag dan zover. De V8 gromde weer op eigen kracht. Ook een kleine testrun in de tuin leverde gelukkig zwarte rook op en dat is wat we willen zien. Het team ging dan ook vol goede moed naar Putten voor een leuke wedstrijd aldaar.

De V8 werd opgetoerd en ging voortvarend van start. Alle teamleden hadden de fingers Crossed zou het goed blijven gaan.... en ja hoor een dikke 98 meter kwam er op de klok te staan. Uiteindelijk zelfs goed voor een 6e plaats (waarbij nummer 5 en 4 slechts 60 a 70 cm verder kwamen).

Een opgewekt team ging voldaan huiswaarts

actieputten.jpg

 
Werkplaats update
There are no translations available.

Helaas Helaas,

Ook voor de wedstrijd in Eext was de V8 nog niet gereed. Als de tractor weer op volle sterkte is laten wij het u direct middels foto en video weten.

 

 
Werkplaats Update 24-06-2013
There are no translations available.

Zoals jullie allemaal wel hebben gemerkt is de Bad Boy's Toy al twee wedstrijden niet op de baan verschenen.

Voor Made is er met man en macht gesleuteld tot laat in de nacht om de V8 goed aan de praat te krijgen. Resultaat is dat om 02.15 uur we zelfs bezoek hebben gekregen van de politie welke polshoogte kwam nemen omdat er mensen in de omgeving een ondefineerbaar geluid hadden gehoord. jawel dat was de machtige V8 die niet lekker liep. De V8 knalde, rookte en vlamde aan alle kanten. Nadat de sterke arm ter plaatse was, werd zelfs door de agenten gevraagd of we de V8 nog een keer aan konden slingeren. Na een uitgebreide film en foto sessie vertrokken de agenten naar een volgende oproep. Ook de dag erna is nog geprobeerd om de V8 netjes aan het lopen te krijgen. Helaas zonder resultaat. Gevolg de bus met de mannen vertrok zonder de tractor richting de wedstrijd.

In de week erna is gezocht naar de oorzaak van het probleem dat de V8 niet lekker liep. Nu is naar alle waarschijnlijkheid de oorzaak gevonden. Dit betekent wel dat de oorzaak nog verholpen moet worden. Gezien dit complexer in elkaar zit is het het team ook niet gelukt om de wedstrijd Oudenhoorn op de baan te verschijnen. Wel zal het team zijn uiterste best doen om de komende wedstrijd weer competatief en met een mooie run achterlatende op de baan te verschijnen

webmaster ramon Jongen

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 8 of 25

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
actieputten.jpg.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl