• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Oudenhoorn 2015
There are no translations available.

Oudenhoorn 2015.

Na vorige week de nieuwe turbo geïnstalleerd te hebben en de eerste run gemaakt te hebben stond er voor het team deze week toch nog een heleboel onderhoud op stapel. De nieuwe Turbo was door de hoge temperatuur waarmee de vorige run gemaakt was iets van zijn plaats geschoven. De uitlaten waren zo heet geworden dat het metaal een eigen vorm had gekregen. Deze week de turbo nog met een extra steun ondersteund zodat deze nergens meer naar toe kon. Zaterdag ochtend de Bad Boy’s Toy voor het eerst weer laten lopen en met wat extra diesel op de pomp vertrokken naar Oudenhoorn. De prostock 1 klasse zou om 19.00 uur beginnen. Met een kleine vertraging op de klok kon de competitie beginnen. Nadat de eerste gereden had werd de sleepwagen zwaarder gezet. Als tweede mocht Rocky aanhaken en zetten een mooie afstand van dik 105 meter neer. Toen rene aan de beurt was om te gaan optoeren ging het weer als vanouds….. rustig de V8 op toeren laten komen. Bij het op laten komen van de koppeling ging de machine mooi hangen. Al na een paar meter was zichtbaar dat een verstuiver wat lekte… De run ging door en uiteindelijk kwam de V8 tot stilstand op 95,56. Terug bij de bus werd duidelijk dat niet de verstuiver de boosdoener was maar dat er twee brandstofleidingen loszaten bij de pomp. We hebben de run dus maar op 6 cilinders gereden… Nu doen andere teams dit ook.. maar ja daar is dat zo bedoeld. Bij ons is het toch echt de bedoeling dat er 8 meewerken. Deze week het normale onderhoud. En dan a.s. weekend naar onze sponsordag in Made. Met op zaterdag de GrandNational en National Prostocks bij elkaar en op zondag de Eurocup Wedstrijd in Made.

 
Bernay Frankrijk Eurocup 2015
There are no translations available.

Afgelopen weekend de Wedstrijd in Bernay Frankrijk... Het team had die week heel veel werk verzet om de nieuwe turbo met daaraan verbonden de nieuwe turbo-afscherming gereed te krijgen. Het was voor het team een hele opgave om alles op tijd af te krijgen met als gevolg dat pas vrijdag avond naar Bernay gereden kon worden. Aldaar aangekomen lekker wat slapen waarna de wedstrijd kon beginnen. Iedereen was gespannen wat er zou gebeuren met de nieuwe Turbo. Het optoeren ging goed... en vanaf het begin ging de Bad Boys Toy lekker hangen. Met de balans zat het dus wel goed. na een hele mooie run het resultaat 99,22. Helaas net geen 100 meter dus net geen Full-Pull maar wel een mooie run. Gelukkig weinig schade alleen een scheurtje in de intercooler. Deze week wat normaal onderhoud en de intercooler lassen.

gr.

Webmaster.

 
Stroe 2015
There are no translations available.

Afgelopen weekend was de wedstrijd in Stroe. Dit was de eerste wedstrijd van het buitenseizoen in de Grand National competitie. Het team had in de voorbereiding nog wat kleine aanpassingen gedaan na de wedstrijd in Zweden. Een van de aanpassingen was nog aan de Turbo. Het team was op tijd in Stroe aanwezig voor de Megapull. Het weer zat mee en in de middag begon zelfs het zonnetje te schijnen. De prostock klasse zou rond 19.00 uur gereden worden. Dus alle tijd om ook een aantal andere klassen te zien rijden en de baan te observeren. Tijdens de observatie werd eigenlijk wel duidelijk dat het een baantje was wat pittig was. Machines met een overcapaciteit aan pk’s hadden het moeilijker als machines met wat minder pk en wat meer grip. Helaas was ook zichtbaar dat een aantal toppers zich kapot beten op de baan. De nodige klappers zijn er dan ook weer gemaakt. Jammer was ook dat de Keep moving Orange Sleepwagen niet helemaal betrouwbaar was die dag. Bij de Prostock klasse werd dan ook besloten om een andere sleepwagen in te zetten. De eerste Trekker Hytek Red Neck kreeg helaas de sleepwagen niet van de plek door koppelingsproblemen, de tweede de New generation zette een mooie afstand neer met een strakke run. De volgende was Neighbours Nightmare en toen was al duidelijk dat de wedstrijd helemaal openlag en dat het een zware klus zou worden. Er werd gewerkt met een zogenaamde Floating Finish of te wel de eindstreep lag pas bij 120 meter. Als vierde haakte de Rocky aan echter ook deze bleef onder de honderd meter. Het publiek stond met verbazing te kijken… net voordat de Bad Boys Toy haar run kon maken kwam Red Attraction en deze zette een zeer mooie en strakke run neer. Daarna kwam de Bad Boys Toy, Rene had besloten om vandaag het optoeren eens rustig aan te doen en de nieuwe turbo ook langzaam op druk te laten komen. De machtige V8 ging van zijn plek en ging meteen vanaf het begin mooi in de ketting hangen. De run was er een uit het boekje.. Tot ongeveer 70 meter, het noodlot sloeg toe een boem en alleen maar witte rook. Dit was geen goed teken, de teamleden van Rene renden naar de Tractor en de conclusie was direct te maken. Het nieuwe Turbowiel zowel inlaat als uitlaat was overleden. Terug bij de Bus was er op verzoek controle van de NTTO welke bij het team het verzoek neergelegd hebben om nauwkeurig het demonteren te fotograferen. Op zondag is het een en ander gedemonteerd en er is maar een conclusie de veiligheidsmaatregelen hebben perfect zijn werk gedaan. Met een 10e plaats is het team natuurlijk niet tevreden en er had zonder deze schade ook veel meer ingezeten. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen….

 

 
Eurocup Lidkoping (Zweden) 2015
There are no translations available.

Afgelopen weekend heeft het team een wedstrijd gehad in Zweden. Na de teleurstelling in Denemarken was er veel veranderd. Nieuwe Turbo, tuimelaars hersteld. Thuis in Bakel nog het een en ander getest waarbij het team toch met enige twijfel naar Zweden vertrok. Tijdens het optoeren thuis gingen de lampen van de waterinjectie niet aan en gaf de Turbo een hele andere druk als de vorige. Het probleem is dat je thuis niet kunt testen gezien je geen sleepwagen hebt.

In Zweden aangekomen na een lange reis de wedstrijd. Het optoeren ging goed, en de BBT ging er als een speer vandoor, wel trok de tractor direct naar rechts... en heeft Rene tijdens de complete run flink moeten Remmen, het was een run langs het lijntje. Uiteindelijk kwam de BBT tot stilstand bij 89,09 goed voor een 14e plaats. De afstand was tot volle tevredenheid, want de BBT werd geremd door de sleepwagen en kwam tot stilstand terwijl de wielen nog volop aan het spinnen waren. Dit is wel eens anders geweest. Gedurende de gehele run stond er een mooie dikke zwarte rookpluim op. En het einde van de run ging hij dus niet uit op de turbo.

Hieronder het resultaat...

Qualification ProStock EuroCup Lidköping Tractor Pulling Club-->

- MadCroc Caesar (FIN) --> (TestPull)/ 37.46m
- Rocky Pulling Team (NL) --> FP
- Tyra (NO) --> 20.90m
- Team Rudén//Countdown Tractorpulling (SE) --> FP
- Sigma Power (FIN) --> FP
- John Deere 2 (DK) --> FP
- Tractorpulling Team Bad Boys Toy (NL) --> 86.09m
- Blue Power (DK) --> 76.56m
- Bredahl Brothers (DK) --> 98.60m
- Pullingteam Blue Hazard (NL) --> 89.26m
- Extreme Temptation (NL) --> FP
- Green Dragon (SE) --> 33.94m
- Doris (FIN) --> FP
- Neighbours nightmare tractorpulling team (NL) --> FP
- Mud Patrol Pulling Team (NL) --> 96.31m
- Dieselross Pulling team (BE) --> 95.96m
- Tractor Pulling Team Next Sensation (NL) --> 97.38m
- KAWE Runaway Deer (NL) --> FP

Iedereen tevreden..

Nu a.s. weekend de eerste nederlandse wedstrijd in Stroe.

 
Eurocup Denemarken 2015
There are no translations available.

Afgelopen weekend is het Team van Bad Boys Toy afgereisd naar Denemarken voor de eerste Eurocup wedstrijd van het jaar. Na de prestaties in Fuchtorff heeft het team in de week nog een aanpassing aan de V8 gedaan. Er zijn nieuwe tuimelaars met rollers geplaatst in de V8, dit heeft heel wat kruim gekost en diende ook de nodige aanpassingen gemaakt te worden om alles werkend te krijgen. De rit naar Brande verliep voorspoedig en de sfeer zat er goed in. Het filmpje wat eerder op ...internet verscheen met daarin een enorme vlammenzee boven op de uitlaat voorspelde ook veel goeds. Echter ter plekke bleek alles anders te gaan.. het optoeren door Rene Manders verliep goed, echter bij het druk zetten gebeurde er ............ Weinig tot niets..... Ook de tweede keer ....... Niets..... Met een teleurstellende laatste plaats is het team weer huiswaarts gekeerd. Bij thuiskomst werden de kleppendeksels geopend en bleken er een rolletje van de tuimelaar los te zijn gekomen. Na wat verdere navraag blijkt het een menselijke..... fout..... alle borgpennen dienen nog afgeperst te worden en dit was niet gebeurt omdat de mannen ervan uit gegaan waren dat dat reeds door de leverancier was gedaan... Helaas dus geen resultaat... maar wel goed nieuws geen noemenswaardige schade. Nu 1 1/2 week de tijd om alles in orde te maken voor de volgende Eurocup wedstrijd in Zweden.

 

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 6 of 25

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
logo.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl