• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Opendag Werkplaats 26-03-2016
There are no translations available.

Beste Sponsoren, bekenden en familieleden

 

A.s. zaterdag 26 maart is het zover de open dag in de werkplaats van tractorpullingteam Bad Boys Toy. U allen heeft dit natuurlijk al in de agenda staan, maar toch…. Even een kleine reminder.

 

Waar:    Grotelseheide 7

Vanaf:  13.00 uur

Tot         onbekend…

 

De teamleden zijn momenteel hard aan het werk om ervoor te zorgen dat de hele werkplaats er spik en span uit ziet. Wat kunt u verwachten, zowel de oude Bad Boys Toy zal in vol ornaat aanwezig zijn en de Nieuwe Bad Boys Toy 2.0 zal ook in de werkplaats staan. U kunt in de machtige V8 kijken en ook zullen er nog wat restanten van schade’s uit 25 jaar tractorpulling tentoongesteld liggen. Er zal een doorlopende dia presentatie zichtbaar zijn, zodat u ook kunt zien wat er tijdens een Seizoen tractorpulling allemaal gebeurt.

 

U kunt u auto parkeren aan de voorzijde van Grotelseheide 7 in het Weiland.

 

Tot zaterdag

 

Webmaster Ramon Jongen

 
Sonsbeck duitsland 2015
There are no translations available.

Demo Sonsbeck Duitsland

 

Op donderdag avond kwamen de eerste berichten dat de laatste wedstrijd in Tzum niet door zou gaan. Waarop het team benaderd werd om een Demo te komen rijden in Sonsbeck Duitsland.

Trecker Treck Team Sonsbeck organiseerde daar op zaterdag middag/avond en op zondag een wedstrijd.

https://www.facebook.com/pages/Trecker-Treck-Team-Sonsbeck/1578064832420925

Op zaterdag begin van de middag nog even contact gehad met de organisator of het allemaal door zou gaan en na een positief bericht vertrokken Rene, Sander, Reinout, Paul en Ramon met junior teamlid Max richting Sonsbeck. Voor ons maar een uurtje rijden wat ook wel een keer fijn is. Aldaar aangekomen werden we werkelijk met open armen ontvangen wat een enthousiasme bij de organisatie. Op het terrein rondkijkende was dat ook wel te begrijpen men is daar helemaal Massey gek. De tractor uitgeladen nog de laatste controle en om vervolgens tegen de avond aan te haken.

https://www.youtube.com/watch?v=Kf9W03Q-MW8

De sleepwagen stond op verzoek van collega team Kawe Runaway dear extra zwaar. Echter Rene kwam in zijn geheel niet van zijn plek er kwam geen Turbo druk, dus ook niet de broodnodige pk’s. In het rennerskwartier terug aangekomen kwam er vrij snel uit dat de slang tussen de turbo en de intercooler gescheurd was gevolg niet meer dan 4 bar turbodruk. Met behulp van wat gereedschapssets welke overal vandaan kwamen werd de turbo gedemonteerd, slang ingekort, teruggeplaatst Turbo erop en klaar is kees…. Een mooie run tegen de klok waarbij dit ongeveer een dik uurtje geduurd heeft. Alle vertrouwen was er weer bij het team zodat we de beloofde tweede run ook konden maken. Het was inmiddels donker wat in Prostock land altijd voor mooie plaatjes zorgt.

De run was er een uit het boekje

https://www.youtube.com/watch?v=Xr-splSUo2g

Bij ongeveer 80 meter liep echter de complete intercooler leeg.. en klotste het water ruimschoots over de baan. Rene hield het gas erop met een mooie 115 meter een hele dikke Full Pull.

Bovenstaand de foto waaruit blijkt dat een Prostock in het donker mooie beelden oplevert. Helaas was het voor onze collega Prostocks minder goed, Kawe Runaway Dear had een gebroken verstuiver leiding en Lady green heeft een complete motor kunnen afschrijven waar de drijfstangen naar buiten kwamen.

Terug bij de bus werden de nodige deksels verwijderd en was redelijk snel duidelijk dat onze intercooler aan de voorzijde volledig opengescheurd was op de naad. Christian van de organisatie kwam er even bijstaan en onder het genot van een heerlijk koud biertje kwam naar voren dat dit geen enkel probleem was. Er zou de volgende ochtend wel even een lasapparaat gehaald gaan worden en hij kende ook nog wel iemand die ervaring had in het lassen van aluminium. Daarop werd door het team de belofte gedaan dat indien dit geregeld zou worden wij op zondag nogmaals een mooie show wilden geven.

De volgende ochtend 09.00 kwam het lasapparaat en niet veel later de lasser, een man welke 40 jaar lang in de zoutmijnen aluminium gelast had.

Na het nodige slijp en laswerk, waarbij her en der de stroom door de organisatie beschikbaar gesteld werd. De stroom werd van de weegbrug tot aan de toiletwagen gehaald totdat we uiteindelijk een eigen generator ter beschikking gesteld kregen. Werd de intercooler gevuld en zag het er allemaal weer goed uit.

https://www.youtube.com/watch?v=Kq5arAD5d44

Gevolg een fraaie run en alles is heel gebleven.

Tijdens het evenement leuke mensen ontmoet en met oude bekenden weer leuke momenten beleeft. Ook de fotografen welke elke wedstrijd weer zeer zijn best doen om de mooiste plaatjes te schieten voorzien van de benodigde koffie.

We hebben na de wedstrijd een leuk filmpje gekregen vanuit de lucht gefilmd met een Drone. Super leuk

https://www.youtube.com/watch?v=yOEW5lkGyNY

Johannes Meuleners super bedankt voor het filmpje.

Een leuke Demo een super organisatie, iedereen bedankt.

 

 

 
Great Eccleston 2015
There are no translations available.

Great Eccleston 2015.

Afgelopen weekend was de Demo Wedstrijd in Great Eccleston (Engeland). Het team verheugd zich altijd op deze wedstrijd niet alleen qua Demo maar ook zeker voor de absoluut goede organisatie en gezelligheid rondom de wedstrijd. Op donderdagavond vertrok het team deze keer met Rene, Sander, Paul, Reinout, Andre, Ans en Kim. De reis verliep voorspoedig en op de boot werd al een klein tukkie gedaan. Vervolgens doorgereden naar Blackpool (ook een traditie) om daar door het pretparkdorp te lopen. Daarna doorgereden naar de locatie Great Eccleston waar de wedstrijd zou plaats gaan vinden. ’s-Avonds hadden de Bears een gezellige avond georganiseerd en het werd weer eens laat… De volgende dag (zaterdag) stond de wedstrijd op het programma. De Prostock rijden als het al echt donker aan het worden is wat altijd een groot spektakel met zich mee brengt. Leuke vlammen en hete uitlaten. Die avond verliep het voor Rene en het team geweldig De V8 toerde mooi op kreeg grip en bleef grip houden eerste run een mooie Full-pull, dus op naar de finale. Tijdens de finale ook een mooie run (102 meter) wat resulteerde in een mooie en verdiende 2e plaats. Natuurlijk feliciteert het team Barend (Rocky) met de behaalde 1e plaats.

Het feest gedruis kon beginnen en duurde tot in de zeer late uurtjes. De volgende dag weer een wedstrijd dag. Vandaag zouden twee team leden zijn/haar debuut maken op de Bad Boys Toy. Als eerste was de jarige Kim aan de beurt om een Run neer te zetten. De eerste keer lukte het helaas niet om de machine goed in de toeren te krijgen en de turbo aan de gang te houden maar de tweede keer was een super run… Uiteindelijk toen kim buiten de baan dreigde te gaan werd het gas dicht getrokken en zat de maiden run erop.. een mooie afstand van 81 meter tot gevolg. Super gedaan en een geweldig verjaardag cadeau. Daarna was het de beurt aan Paul, helaas kreeg paul de turbo niet voldoende aan de gang en smoorde de run in een heleboel Rook. Toch een super ervaring rijker.

De terugreis liep voorspoedig echter in Calais werd gestaakt wat een vertraging opleverde. Vanochtend om 11.00 kwam het span weer terug aan op de thuisbasis in Bakel… Morgen de tractor controleren en vervolgens aanstaand weekend de laatste wedstrijd van het seizoen rijden in Tzum.

 
Bakel (Demo) 2015
There are no translations available.

Bakel 22 Augustus 2015.

Het jaarlijkse evenement Tractorpulling Bakel, normaal de thuiswedstrijd van ons team echter dit jaar stond er een geheel andere wedstrijd op het programma. Geen Prostocks dus voor ons geen wedstrijd. Tractorpulling Bakel en Tractorpullingteam Bad Boys Toy waren voorafgaand aan het evenement overeengekomen om ons team een demo te laten verrijden. Op het moment dat dit bekend werd, kregen wij als team meteen de uitnodiging van Team Maximum Massey om met de tractor toch op een mooie positie langs de baan te komen staan. Team Maximum Massey had samen met Team White Shadow een VIP tent langs de baan en ook wij mochten daar bij komen staan.

Wij danken beide teams dan ook voor hun geweldige gastvrijheid.

Rond de klok van half acht zou na de finale van de 3.6 ton Super Sport Bad Boys Toy aanhaken voor een demo. Dit was samen met onze belgische collega Dieselross.

De afstelling stond mooi en het team kon nu goed testen wat de veranderingen van afgelopen week nu met zich mee had gebracht. Rene haakte aan en het optoeren kon beginnen. Het team had bewust gekozen om iets meer gewicht op de neus te hangen omdat niet helemaal duidelijk was hoe sleepwagen zou reageren. Om te voorkomen dat de Bad Boys Toy torenhoog zou klimmen met een heleboel schade tot gevolg. De toeren kwamen er goed in en de machine kwam van de plek. En deze keer leek er geen einde aan te komen. Op honderd en tien meter stond de eindvlagger.. Een mooie doelstelling dacht iedereen om dat als eindpunt te hebben. Niets bleek minder waar, de machine bleef maar gaan en gaf geen krimp. Gevolg een mooie 120 meter. Het publiek vindt dit prachtig want daar komen ze voor. De machine werd teruggebracht naar de VIP ruimte en direct was duidelijk dat we geen schade hadden.

Nu deze week nog wat kleine controle’s en dan maakt het team zich op om een Demo te rijden in Engeland bij de jaarlijkse wedstrijd in Great Ecclestone. Dit is altijd een spectaculair en druk bezocht evenement met op zaterdag een avond wedstrijd en op zondag een dag wedstrijd. We hopen daar net zo’n hoge ogen te kunnen gooien als vorig jaar toen we met een derde plaats naar huis gingen.

Nogmaals willen wij Team Maximum Massey en Team White Shadow bedanken voor hun gastvrijheid.

 
Bakel 2015 (vooraankondiging)
There are no translations available.

Tractorpulling Bakel.

 

Aanstaand weekend is het zover op zaterdag 22 augustus wordt de jaarlijkse wedstrijd in Bakel gehouden. Dit jaar een wat andere opzet dan andere jaren, echter wel een leuk en spectaculair programma waar diverse klasses goed uitgelicht worden.

Omdat tractorpullingteam Bad Boys Toy zijn thuisbasis in Bakel heeft ook voor ons altijd een leuk en spannend evenement. Dit jaar is er echter geen Grandnational Prostock I klasse vertegenwoordigd.

Tractorpulling Bakel en Tractorpullingteam Bad Boys Toy zijn bij elkaar gekomen en hebben samen besloten dat het Team de geweldige V8 wel kan laten grommen op het evenement.

Het Team zal dan ook dit jaar een Demo Rijden.

Waarbij het team en organisatie hopen op net zo’n spectaculaire beelden als vorig weekend tijdens een Demo in Zwitserland.

Het programma van Tractorpulling Bakel is als volgt:

Tractorpulling Bakel presenteert

NTTO FARMSTOCK  | TRUCKS

22 augustus 2015

locatie: Kivitsbraak 1

 

Sleepwagen Take It Easy

 

Sleepwagen Big Benz

 Tijd

 Klasse

 Tijd

 Klasse

15.00u

NTTO Sport 2.5 ton Promo

15.00u

NTTO Standaardklasse 9.0 ton

16.00u

NTTO Sport 4.5 ton Promo

15.45u

NTTO Standaaardklasse 7.0 ton

17.00u

NTTO Light Compact Diesels

16.30u

NTTO Standaaardklasse 4.5 ton

17.15u

NTTO HARPIE Compact Diesels

17.15u

NTTO Sport 2.5 ton Top

18.15u

NTTO Super-Sport 3.4 ton Top

18.15u

NTTO PUINBREKEN.NL Sport Trucks

19.15u

NTTO Super-Sport 3.6 ton Top

19.15u

NTTO PUINBREKEN.NL Super-Sport Trucks

 

Demo Prostock Bad Boy's Toy

 

 

20.30u

NTTO Super-Sport 4.5 ton Top

20.30u

NTTO Sport 4.5 ton Top

  0 t/m 8 jaar gratis entree onder begeleiding volwassenen


9 t/m 17 jaar  € 10

vanaf 18 jaar  € 15

 

Zoals in het programma weergegeven zal de Demo van Bad Boy’s Toy plaatsvinden rond 20.15.

U bent van harte welkom om te komen kijken

 

Groetjes Webmaster

Ramon Jongen.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 4 of 25

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
logo.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl