• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Lochem 2016
There are no translations available.

Lochem 2016

Zaterdag 6 augustus was de 33 editie van tractorpulling Lochem.

In de week voorafgaand aan de wedstrijd heeft het team wederom flink wat werk gehad aan de toevoer van de Brandstof. De Pomp is weggeweest om te testen, en bij controle zijn we tot de conclusie gekomen dat ook een aantal verstuivers overleden waren.

Op zaterdag net in de middag zijn wij vertrokken en toen we aankwamen in Lochem mochten wij met onze Massey in het speciaal ingerichte gedeelte staan van Massey Ferguson. Massey Ferguson is de hoofdsponsor van tractorpulling Lochem.

Er waren deze dag behoorlijk wat mensen uit het team en van de vrijwilligers aanwezig om in het zonnetje te gaan genieten van een dagje tractorpulling. Deze keer waren mee; Rene, Sander, Frank, Paul, Andre, Ben, Ramon, Nico en Willie; De tractor gelost waarna er meteen veel belangstelling was voor de tractor.

Rond de klok van 15.00 was het Prostock Tijd. Rene stond als 11e op de lijst. Tijdens de eerste Runs was duidelijk zichtbaar dat de baan goede grip had echter dat de tractoren ook veel naar links wilde trekken.

Het optoeren ging goed de tractor kwam van zijn plek en ging meteen met de voorwielen van de grond. Dat heeft ie vervolgens gedurende de gehele run gedaan waarna de tractor op 94,96 stil kwam te staan.

Vervolgens moesten er nog een aantal rijden. Uiteindelijk was deze run goed voor een 10e plaats. Wat achteraf bleek… hebben we dit weekend zeer goede zaken gedaan, door de afwezigheid van Blue Hazard (flinke moterschade opgelopen in Denemarken), en doordat we onze directe concurrenten achter ons hebben gelaten zijn we een plaatsje in het klassement gestegen. Tevens zijn we de concurrent boven ons genaderd op 2 punten. Dit biedt weer perspectief. Nog 4 wedstrijden te gaan in de Grand National en dan weten we waar we geëindigd zijn .

Volgende week de wedstrijd in Montfoort waarna het team direct zal doorrijden naar Knutwil Zwitersland om aldaar een Demo te geven.

Na de run zijn we uitgebreid geïnterviewd door de filmploeg van RTL7. Dus we hopen bij de uitzending van Lochem van Truck en Tractorpulling goed in beeld te zijn.

 

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
101_2517.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl