• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Hygum Denemarken
There are no translations available.

Wedstrijd verslag Powerpull.dk - Sdr. Hygum. Denemarken.

 

Afgelopen vrijdag was het zover een klein aantal van het team Bad Boys Toy vertrok richting Sdr. Hygum in Denemarken om daar een Demo te geven. De tractor was op wat kleine punten nagekeken en opnieuw had het team zich bezig gehouden met de brandstof pomp / brandstof toevoer.

De reis verliep goed en met de nodige files achter de rug waren we ’s-Avonds rond de klok van 23.30 uur in Denemarken op de plaats van bestemming. De bus werd geparkeerd naast de Blue Hazard om vervolgens de bedden klaar te gaan maken. Met maar 3 teamleden en de webmaster hoefde er gelukkig niet veel omgebouwd te worden. Het gevolg …. We zaten al snel aan een biertje. Verschillende andere teams uit Nederland druppelde ook binnen. Er kan er maar een het meest verstandig zijn dus rond de klok van half twee kroop de eerste in zijn bedje.

De volgende ochtend fris en fruitig wakker, lekker even douchen, ontbijtje maken (heerlijke eitjes met ham en kaas), en daarna een keer over het terrein wandelen om alles te bekijken in het licht. Het zonnetje kwam lekker door en langzaam ging de temperatuur omhoog.

Opvallend in Denemarken is hoe geweldig de tactoren er bij staan veel bling bling. Er werden een aantal klassen voor ons gereden zijnde de Farmstock 1, Farmstock 2, Farmstock 3 waarbij in verschillende klassen tractoren optoerden alsof het ProStock tractoren waren. De stemming zat er goed in en het werd al gezellig druk op het veld en op de tribunes. Rond een uur of 5 toch nog maar even wat hamburgers gebakken om de inwendige mens verder aan te vullen.

Rond de klok van 20.00 uur was het Prostock tijd…. Er waren verschillende teams aanwezig waaronder. Bredahl Brothers, Green dragon, John Deere 2, Neighbours Nightmare, Blue power, Blue Hazard, Tyra, Extreme Temptation, Rocky, Bad Boys Toy,

De sleepwagen stond mooi afgesteld voor een Demo.. bijna alle teams reden een Full Pull waarna de finale kwam.. Rene had tijdens de eerste run reeds gemerkt dat het met de brandstof toevoer en water toevoer toch weer anders ingeregeld was als dat hij gewend was. Tussen run 1 en run 2 had het team daarom besloten om de V8 nog maar wat meer Diesel te geven. Het optoeren ging goed en de Bad Boys Toy kwam mooi van zijn plaats.. Rene kwam daarbij echter in een rechter spoortje en heeft gedurende de Run veel moeten Remmen… en zoals al vaker gezegd Remmen kost snelheid en minder snelheid kost meters… uiteindelijk kwam de V8 bij net geen 95 meter tot stilstand.

Na de run bij het terugslepen was het stationair draaien voor het publiek een feest de V8 spuugde vuur, het team was niet zo blij en hebben met de Brandstof Pompen man afgesproken dat deze week de pomp nog een keer op de bank gaat om alles te testen en fouten uit te sluiten. (voordeel deze was in Denemarken aanwezig dus heeft het met eigen ogen kunnen zien.

Toen we klaar waren hebben we met zijn allen ons rustig omgekleed en zijn vervolgens naar de Feesttent gegaan. Een dj en bandje hebben ons daar goed vermaakt, en na een paar keer stroomuitval eindigde het feest in de feesttent… Wederom was er een team lid zo verstandig om op tijd naar bed te gaan… de rest is bij de Blue hazard neergestreken om aldaar nog lekker te BBQ-en. De volgende ochtend alles inpakken, wederom lekker eitjes bakken… om vervolgens richting Nederland af te reizen.. We hadden een teamlid van de Blue Hazard aan boord welke even thuis afgezet diende te worden en och das maar 75 km om dus dat maakt dan ook niet zoveel uit… uiteindelijk het span rond de klok van 22.30 in Bakel op de dam gezet.

Nu dikke week rust… dit weekend geen wedstrijd die komt de week erna weer in Lochem.

 

 

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
massey ferguson.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl