• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Great Eccleston 2015
There are no translations available.

Great Eccleston 2015.

Afgelopen weekend was de Demo Wedstrijd in Great Eccleston (Engeland). Het team verheugd zich altijd op deze wedstrijd niet alleen qua Demo maar ook zeker voor de absoluut goede organisatie en gezelligheid rondom de wedstrijd. Op donderdagavond vertrok het team deze keer met Rene, Sander, Paul, Reinout, Andre, Ans en Kim. De reis verliep voorspoedig en op de boot werd al een klein tukkie gedaan. Vervolgens doorgereden naar Blackpool (ook een traditie) om daar door het pretparkdorp te lopen. Daarna doorgereden naar de locatie Great Eccleston waar de wedstrijd zou plaats gaan vinden. ’s-Avonds hadden de Bears een gezellige avond georganiseerd en het werd weer eens laat… De volgende dag (zaterdag) stond de wedstrijd op het programma. De Prostock rijden als het al echt donker aan het worden is wat altijd een groot spektakel met zich mee brengt. Leuke vlammen en hete uitlaten. Die avond verliep het voor Rene en het team geweldig De V8 toerde mooi op kreeg grip en bleef grip houden eerste run een mooie Full-pull, dus op naar de finale. Tijdens de finale ook een mooie run (102 meter) wat resulteerde in een mooie en verdiende 2e plaats. Natuurlijk feliciteert het team Barend (Rocky) met de behaalde 1e plaats.

Het feest gedruis kon beginnen en duurde tot in de zeer late uurtjes. De volgende dag weer een wedstrijd dag. Vandaag zouden twee team leden zijn/haar debuut maken op de Bad Boys Toy. Als eerste was de jarige Kim aan de beurt om een Run neer te zetten. De eerste keer lukte het helaas niet om de machine goed in de toeren te krijgen en de turbo aan de gang te houden maar de tweede keer was een super run… Uiteindelijk toen kim buiten de baan dreigde te gaan werd het gas dicht getrokken en zat de maiden run erop.. een mooie afstand van 81 meter tot gevolg. Super gedaan en een geweldig verjaardag cadeau. Daarna was het de beurt aan Paul, helaas kreeg paul de turbo niet voldoende aan de gang en smoorde de run in een heleboel Rook. Toch een super ervaring rijker.

De terugreis liep voorspoedig echter in Calais werd gestaakt wat een vertraging opleverde. Vanochtend om 11.00 kwam het span weer terug aan op de thuisbasis in Bakel… Morgen de tractor controleren en vervolgens aanstaand weekend de laatste wedstrijd van het seizoen rijden in Tzum.

 

onderdelenshop24 180x90

 

http-www-werktuigen-nl 1300273387 x

Snapshot
101_2522.jpg
© Copyright BenF Media - www.benfmedia.nl